Дарк Псај

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
слушате дарк псај и зашто да?

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Ја слушам дарк-псај. Почнав ради Валентино Тренчев и ред други македонски дарк артисти, пошо ретко кој да ги знае, уште помалце кој ги поштува. Музиката е така динамична, да потонеш во амбис и да излезиш пак здрав и жив, метафорично. Не прекината бас линија...Што треба више да кажам?:):baeh:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Па слушам одамна, уште од Derango кога беа актуелни со Tumult, па Mushy mistery, The Cannibal BBQ project...башка нашиве фаци ко Вале ака Montezuma aka Blisargon, Phobos, Nihasa, Abandoned Noise, Ence, Atriohm...нови имиња (од нашава сцена нормално) како Hagenith, Distorted Goblin, Demoniac, Xijazma, Humbaba, Death Project...башка руска школа фаци као Kindzadzaika, Psykowski, Osom...шумарите кaко Attoya, Oil, Karash и уште многу други :) уствари најголем дел од музиката што ја форсирам е мракови :pos: да си признам поштено!

едит : зошто?
Па зошто изгустирав фулони мулони, прога и слично па мраковиве онака ми останаа некако уз мене да ме корнат :pos: добри приказни се вадат, дефинитивно.

fOlder

...HoUsE fReaK...
Член од
12 декември 2007
Мислења
56
Поени од реакции
2
ауууу фулмој дарк псај:vozbud:

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
едит : зошто?
Па зошто изгустирав фулони мулони, прога и слично па мраковиве онака ми останаа некако уз мене да ме корнат :pos: добри приказни се вадат, дефинитивно.
Неможам да речам дека ми се изгустирани. Книгата секогаш се чита од почеток. хехехе. Слушам и фул он. Прог за мирни времиња и времиња за пумпање... :) :helou:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
За кого како :) не викам дека денес не слушам, напротив одам и на такви журови, арно ама идат нови времиња а со тоа и музиката еволуира и се бара нешто ново , нормално.

П

Паган-др

Гостин
Го слушам Дарк Псајот ама не до толку колку што ги слушам другите правци. Дарк Псај слушам кога имам вишок енергија во мене. Едноставно ме тера да се испразнам. А вака немам некој одреден артист. Тролд можда.
Исто за испразнување и Гоата добро влијае :)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Ја слушам дарк-псај. Почнав ради Валентино Тренчев и ред други македонски дарк артисти, пошо ретко кој да ги знае, уште помалце кој ги поштува. Музиката е така динамична, да потонеш во амбис и да излезиш пак здрав и жив, метафорично. Не прекината бас линија...Што треба више да кажам?:):baeh:

брат од кај го знаеш?????? не за друго прв братучед ми е :):)

BLISARGON DEMOGORGON FTW hahahaaaaaaaa

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Го слушам Дарк Псајот ама не до толку колку што ги слушам другите правци. Дарк Псај слушам кога имам вишок енергија во мене. Едноставно ме тера да се испразнам. А вака немам некој одреден артист. Тролд можда.
Исто за испразнување и Гоата добро влијае :)
гоата е за трипови и ексери хахахах се шалам до душа слабо иде гоата во задно време нема нешо мн мн ново или сум у грешка?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Каков е овој муабет? Да не умре гоата? :uvo:
ЛОЛ
Гуглај и види шо се нема искочено од се!

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Каков е овој муабет? Да не умре гоата? :uvo:
ЛОЛ
Гуглај и види шо се нема искочено од се!
доро де извини прашав само не тврдам :) неам чуено одамна затоа спомнав :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
А да даете некоја песничка овака пример за Дарк Псај пошо искрено никад чуо ми е :)

Член од
29 април 2008
Мислења
184
Поени од реакции
9
nemam slusano dark psy brate mi se place mi se slusa ke se raspadnam aaaaaaaaaaaaa mi nedostasuva kompjuterot aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:uvo:

П

Паган-др

Гостин
гоата е за трипови и ексери хахахах се шалам до душа слабо иде гоата во задно време нема нешо мн мн ново или сум у грешка?
Во грешка си и тоа голема грешка. Не си прошетал по нетов да видиш што се ново има.
Совет:
-Прошетај по нетот! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom