Неможам да речам дека ми се изгустирани. Книгата секогаш се чита од почеток. хехехе. Слушам и фул он. Прог за мирни времиња и времиња за пумпање... :helou:едит : зошто?
Па зошто изгустирав фулони мулони, прога и слично па мраковиве онака ми останаа некако уз мене да ме корнат добри приказни се вадат, дефинитивно.
Ја слушам дарк-псај. Почнав ради Валентино Тренчев и ред други македонски дарк артисти, пошо ретко кој да ги знае, уште помалце кој ги поштува. Музиката е така динамична, да потонеш во амбис и да излезиш пак здрав и жив, метафорично. Не прекината бас линија...Што треба више да кажам?:baeh:
гоата е за трипови и ексери хахахах се шалам до душа слабо иде гоата во задно време нема нешо мн мн ново или сум у грешка?Го слушам Дарк Псајот ама не до толку колку што ги слушам другите правци. Дарк Псај слушам кога имам вишок енергија во мене. Едноставно ме тера да се испразнам. А вака немам некој одреден артист. Тролд можда.
Исто за испразнување и Гоата добро влијае
доро де извини прашав само не тврдам неам чуено одамна затоа спомнавКаков е овој муабет? Да не умре гоата? :uvo:
ЛОЛ
Гуглај и види шо се нема искочено од се!
ке ти дадеме де проблем ли е адднуј ме на емесенА да даете некоја песничка овака пример за Дарк Псај пошо искрено никад чуо ми е
Во грешка си и тоа голема грешка. Не си прошетал по нетов да видиш што се ново има.гоата е за трипови и ексери хахахах се шалам до душа слабо иде гоата во задно време нема нешо мн мн ново или сум у грешка?