Дали јадете путер од кикирики?

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Вас шо ви е грд сте ја згрешиле фирмата. Јас еднаш купив и превкусен ми беше. После друг пат пак купив ама од друга фирма и ќе повратев.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.234
Слабо, нереално скап е. Порано тој зелениот (Кики крем мислам се викаше) за 30-40 денари се купуваше.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.774
Поени од реакции
34.033
Што значи „превкусно„?
Гледам дека често употребуван атрибут на темава, па се прашував...

Член од
20 јуни 2008
Мислења
82
Поени од реакции
17
Што значи „превкусно„?
Гледам дека често употребуван атрибут на темава, па се прашував...
Za mene prevkusno znaci , koga nesto ke jades i od sto ti e vkusot tolku dobar, nemozes da prekines so jadenje , i prodolzuvas da jades dodeka snema od jadenjeto :)

Moram da potenciram, Vo SP Market se prodava puter od kikiriki proizvedena vo Ohrid, ako odite po puter , izbegavajte go toj proizvod po sekoja cena , po gaden vkus nemam probano, inaku samo sto nosi ime Puter od Kikiriki , inaku nemaa ni od blisku takov vkus.
probajte go toj so amerikansko zname sto e na ambalazata, toj e mnogu vkusen. :)

Последно уредено:
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.903
Поени од реакции
25.246
Добро, на кој начин го јадете па што го обожавате? Јас лизнав малку и ми дојде тешко, ми има јак вкус. Го мачкате на леб и врз него ставате нутела, или што?

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Добро, на кој начин го јадете па што го обожавате? Јас лизнав малку и ми дојде тешко, ми има јак вкус. Го мачкате на леб и врз него ставате нутела, или што?
Не сум пробала со нутела, ќе испадне калориска бомба... Пробај намачкај го на кришки јаболко, вкусна комбинација е. :pipi:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.903
Поени од реакции
25.246
Ќе ми биде мрсно со банана, ќе пробам со јаболко. Таман за појадок да се напукам со калории.

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
можиш и како фил за торта да го употребиш измешано со банана, сладолед од ванила, јам јам[DOUBLEPOST=1417274057][/DOUBLEPOST]или на бисквити, палачинки

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.080
Одамна немам купено, калории еден куп, па затоа го избегавам, али многу ми е вкусен.
Кога го јадам, тоа се срка со лажица, ич не го штедам.

Kajgana Shop

На врв Bottom