Дали хомосексуалноста е пат кон педофилија

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Сведоци сме на секојдневни сексуални напади на малолетни деца и најмногу што ме плаши е тоа што бројот на педофили е драстично зголемен..но проблемот останува да го решава само тој што ќе биде жртва на голема жалост,заедно со неговите блиски и губење време по судските ходници.
Дефинитивно општеството е болно, лек нема или несакаме нешто да превземеме, некоја иницијатива за овакви трагедии да не се прават, некако да изнајдеме начин да ги спречиме, да им пресудиме на злосторниците...гледам на форумиве за оваа тема нема многу интерес ама затоа за вреѓање и плукање по институциите, по политичарите, по власта, се пишуваат купишта на страници.
Случајно прочитав дека еден хомосексуален магазин ги поздравува педофилите и ги нарекува пророци на сексуалното ослободување.
Можно ли е ова:mad:

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Шо потреба да читаш педерски магазини ако не си геј? Мислам сварно, не знам кај води темава.

И јас не сум фан на педери, ама ајде сега да ги окарактеризираме и како педофили.

Педофилите се психички болни луѓе, неизживеани и често малтретирани во мадоста. Нив не им е толку до сексуалниот чин колку што е до нивното чувство за надмоќ, да се надвладее послабиот.

Педофилите лесно се решеваат само државата треба да посака. Кастрација и минимум 15 години затвор, без олеснителни околности. Тогаш и да сака нема како да го повтори делото. Само така би се намалила, ама нема шанси да се искорени.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Шо потреба да читаш педерски магазини ако не си геј? Мислам сварно, не знам кај води темава.

И јас не сум фан на педери, ама ајде сега да ги окарактеризираме и како педофили.

Педофилите се психички болни луѓе, неизживеани и често малтретирани во мадоста. Нив не им е толку до сексуалниот чин колку што е до нивното чувство за надмоќ, да се надвладее послабиот.

Педофилите лесно се решеваат само државата треба да посака. Кастрација и минимум 15 години затвор, без олеснителни околности. Тогаш и да сака нема како да го повтори делото. Само така би се намалила, ама нема шанси да се искорени.
Има една изрека, незнам кој ја има кажано,Бишоп ли беше, ај не е битно а гласи- Загреби под површината на еден обичен хомосексуалец и ќе пронајдеш педофил.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Случајно прочитав дека еден хомосексуален магазин ги поздравува педофилите и ги нарекува пророци на сексуалното ослободување.
[Citation needed]

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
стави слика од весникот, само написот е доволен, да видиме кој пишува такви работи
може грешка си прочитала, посебно ако бил англиски весникот

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Добро бе катина, како после да не ве вреѓа човек?
Немој мене да ме вреѓаш, подобро е да размислиш како да се застане против злоставувањето на децата, како да се спречат и уништат педофилите, како тие силувани деца ќе продолжат со тешки психички трауми да продолжат со својот живот....лесно е мене да ме навредиш, нема да допре и да ме повредат твоите пишани зборови ама дајте некоја иницијатива...:(

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Дај бе банирајте ја оваа од форумов, или остајте ја само у играчница, канцерогени теми да се отварало само...
Темата не е канцерогена, факт е тоа дека хомосексуализмот и педофилијата се многу блиски, многу испреплетени..па земи прочитај што се случува во Холандија, како хомичите ги подржуваат педофилите, како тие исти актвисти успеваат да ја симнат старосната година за сексуални односи....кратко кажано, има нешто вистина во ова, мислам на насловот на темата.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Дај бе банирајте ја оваа од форумов, или остајте ја само у играчница, канцерогени теми да се отварало само...
Сама ќе се изгуби кога нема да и пишувате ни на темите, ни кога ќе ве цитира нешто. Значи жената не е со сите, нека си пишува сама некое време и ќе ја снема.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
хомосексуализам....
Изразов.... шта речи.
Подобро немој ништо да кажеш....Среќен ти роденден со мало закаснување од не пола час:)[DOUBLEPOST=1470522386][/DOUBLEPOST]
Сама ќе се изгуби кога нема да и пишувате ни на темите, ни кога ќе ве цитира нешто. Значи жената не е со сите, нека си пишува сама некое време и ќе ја снема.
А ти кога пишуваш колку души ти стојат позади грб??

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Темата не е канцерогена, факт е тоа дека хомосексуализмот и педофилијата се многу блиски, многу испреплетени..па земи прочитај што се случува во Холандија, како хомичите ги подржуваат педофилите, како тие исти актвисти успеваат да ја симнат старосната година за сексуални односи....кратко кажано, има нешто вистина во ова, мислам на насловот на темата.
Дај да прочитаме. Од прееска тресиш вака ваму прават, вака онаму прават.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Дај да прочитаме. Од прееска тресиш вака ваму прават, вака онаму прават.
Нема потреба да прочиташ, што демек тогаш ке поверуваш?
Дајте да го спречиме ова зло додека педофилите не почнат да ги бараат истите права како хомосексуалците, тоа треба а ако имаш ти аргументи дека нема благе везе темава..повели.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема потреба да прочиташ, што демек тогаш ке поверуваш?
Дајте да го спречиме ова зло додека педофилите не почнат да ги бараат истите права како хомосексуалците, тоа треба а ако имаш ти аргументи дека нема благе везе темава..повели.
Па ко тогаш нема потреба и тебе да те читаме и може слободно да јадеш бан. Или не треба така?

Имаш саат време да ставиш информации на темава инаку лета во канта зошто не е базирана на никаква основа.

Kajgana Shop

На врв Bottom