Дали хомосексуалноста е пат кон педофилија

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Мене не си ме видел ама јас чувствувам дека ти си гарант ТЕШКА педерчина.
Не, сериозно, можно е да си најглупавата девојка која се има зачленето на Кајгана. Космички глупва, библиски глупава, баснословно глупава...

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Не, сериозно, можно е да си најглупавата девојка која се има зачленето на Кајгана. Космички глупва, библиски глупава, баснословно глупава...
А ти буљаш еден затоа ли имаш еден куп казнени поени?
Незнам зошто досега тебе со вакво некултурно однесување овде на форумов, а нигде нема асална тема од тебе, па и неасална да отвореше барем, само да не јадеш бирек тука..не ти удрат клоца?

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Сигурно е најглупава, не само на Кајгана, нема на светов толку глупа личност ко оваа овцава вмровска.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Па ко тогаш нема потреба и тебе да те читаме и може слободно да јадеш бан. Или не треба така?

Имаш саат време да ставиш информации на темава инаку лета во канта зошто не е базирана на никаква основа.
Слободно фрли ја во канта ако мислиш а за информации можеш слободно да се најдат еден куп, само да се изгугла педофилија и хомосекс....Насловот на темата почнува со ДАЛИ ...значи јас не тврдам ништо само прашувам.

D

Daedalus

Гостин
А ти буљаш еден затоа ли имаш еден куп казнени поени?
Незнам зошто досега тебе со вакво некултурно однесување овде на форумов, а нигде нема асална тема од тебе, па и неасална да отвореше барем, само да не јадеш бирек тука..не ти удрат клоца?
Бидејќи он не е глуп како тебе. Ти си глупа и поради тоа, постои некој елитизам на форумов кој доведува до мржња кон глупите како тебе.
Глупите кои се свесни дека се глупи, не се проблем. Таквите како тебе се проблем. Таквите ко тебе пред 16 века палеле вештерки, убивале научници и фрлале со камења по невини луѓе и таквите како тебе денес, се разнесуваат у трговски центри.
Такви како тебе отвараат вакви теми кои не само што се глупави туку и опасни, доведуваат до мржња и дискриминација кои потоа доведуваат до други општествени проблеми. Само ти не добацуваш до таму со умот и не ги разбираш последиците од тоа што го правиш.
Таквите како тебе треба да бидат навредувани во секоја прилика.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Бидејќи он не е глуп како тебе. Ти си глупа и поради тоа, постои некој елитизам на форумов кој доведува до мржња кон глупите како тебе.
Глупите кои се свесни дека се глупи, не се проблем. Таквите како тебе се проблем. Таквите ко тебе пред 16 века палеле вештерки, убивале научници и фрлале со камења по невини луѓе и таквите како тебе денес, се разнесуваат у трговски центри.
Такви како тебе отвараат вакви теми кои не само што се глупави туку и опасни, доведуваат до мржња и дискриминација кои потоа доведуваат до други општествени проблеми. Само ти не добацуваш до таму со умот и не ги разбираш последиците од тоа што го правиш.
Таквите како тебе треба да бидат навредувани во секоја прилика.
Мржња и дискриминација..шта ми то рече:facepalm: па и опасна била темава....лелееееее..абе ти нормален ли си што збориш..чив ауспух браниш???/

S

SpaceTraveler

Гостин
Не си сведок на ништо! Ете пред некој месец во србија беше силувано и убиено женско дете од страна на стар монструм. Ова е само пример како нештата одат различно со половите, ух... се гадам од напишаното воопшто. :oops:
За темата давам чиста единица, педофилот е личност со психичко растројство. Оди читај што повеќето психолози зборуваат за таквите личности. Тоа се луѓе кои што со секое злоупотребено дете чувствуваат мотивација за следна жртва, а не вина! Истите не наогаат задоволство со возрасен партнер, било да е маж или жена. И уште еден куп морбидни работи поврзани со ова! Затоа глупаво е да осудуваш некој што е хомосексуалец и да ја поврзуваш или осудуваш неговата сексуалност со педофилија!

ПРЕМНОГУ ДЕТСКИ И ЗЛОБНО И ПОДМУКЛО. (n)

D

Daedalus

Гостин
Оди читај што повеќето психолози зборуваат за таквите личности. Тоа се луѓе кои што со секое злоупотребено дете чувствуваат мотивација за следна жртва, а не вина! Истите не наогаат задоволство со возрасен партнер, било да е маж или жена. И уште еден куп морбидни работи поврзани со ова! Затоа глупаво е да осудуваш некој што е хомосексуалец и да ја поврзуваш или осудуваш неговата сексуалност со педофилија!

ПРЕМНОГУ ДЕТСКИ И ЗЛОБНО И ПОДМУКЛО. (n)
Ова е исто така глупаво како и нејзиниот пост.
Првенствено, педофилите не се монструми туку се луѓе како мене и тебе со основни човечки права и многу педофили чувствуваат вина за своите нагони. Многу педофили не посегнуваат по силување на деца туку бараат помош само што се плашат поради тоа што се осудувани во општеството од такви неписмени луѓе како тебе, катина и компанија.
Исто така, педофилите се делат на ексклузивни и неексклузивни педофили.
Неексклузивните педофили имаат атракција и кон возрасни особи, а не само кон деца.
Овој пост ти е истото срање без воопшто да си свесен за тоа и доведува до истите проблеми за кои напишав погоре.

Член од
5 август 2016
Мислења
118
Поени од реакции
22
Хах сега насловот мислам дека нема смисла...можело да се отвори конкретна тема за педофилија ја мислам дека педофолите се некој заболени некој ненормални суштества што можат да нападнат едно 10 и повеќе годишно невино девојче па и да силува само ја незнам што се чека дали барем нашата држава ќе остави вака скоро секој ден да има нападнсто невино девојче ја незнам стварно

S

SpaceTraveler

Гостин
Ова е исто така глупаво како и нејзиниот пост.
Првенствено, педофилите не се монструми туку се луѓе како мене и тебе со основни човечки права и многу педофили чувствуваат вина за своите нагони. Многу педофили не посегнуваат по силување на деца туку бараат помош само што се плашат поради тоа што се осудувани во општеството од такви неписмени луѓе како тебе, катина и компанија.
Исто така, педофилите се делат на ексклузивни и неексклузивни педофили.
Неексклузивните педофили имаат атракција и кон возрасни особи, а не само кон деца.
Овој пост ти е истото срање без воопшто да си свесен за тоа и доведува до истите проблеми за кои напишав погоре.
И дојде ти просветлениот тука, човекот кои што се бори за човештвото и човековите права да оправдуваш некој кој што е потенцијална закана за најсветото нешто на Земјата - детето! Блазе си ти... :)

Имаат многу луѓе нагон да имаат секс со возрасна жена, но доколу таа ги одбие повеќето темелејќи се на својот здрав разум ќе го прифатат тоа и ќе се повлечат.
Истото можат да го направат и педофилите, едноставно да се повлечат!
Или децата се немоќни за да одбијат?! :(

НЕМОЈ ДА МИ ОПРАВДУВАШ ПЕДОФИЛИЈА! :)

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.386
Поени од реакции
3.400
Дај бе банирајте ја оваа од форумов, или остајте ја само у играчница, канцерогени теми да се отварало само...
После од играчница ќе испаруваат теми како жмурка си играат педофили/педери/ангели/демони ама ми се свиѓа предлогов must see :D

S

SpaceTraveler

Гостин
И јас сакам подршка од лажни профили, по можност да сум јас лично и сам да се подржувам и да се фалам, красам, носам во раце, да си пеам химни. Хала вера бе Спасе, лом правиш, најбољи си на интернет. Да се известувам сам себе кој што ми напишал во инбокс на лажниот профил и то на КАЈГАНА (форумскиот дневник)

Некој подржува јавно педофили и глуми психолог, некој ја подржува квази пропагандата на katinakatalina од лажни профили. Добро бе, има ли некој нормален? :)[DOUBLEPOST=1470539536][/DOUBLEPOST]Топ нерешени мистерии во главите на преограничените луѓе!

*Дали марихуаната е пат кон зависност од хероин?!
*Дали хомосексуализмот е пат кон педофилија?!
*Што е подобро, да си педер или хетеросексуалец кој што ќе се моча со партнерот и ќе си ги лижат еден со друг стапалата?
*Дали Земјата е рамна или сепак е шуплива?
*Дали Кирил Глигоров живееше долго поради тоа што му пресадувале детски срца?
*Дали постои бо(к) и доколку постои зошто дозволува да има атеисти на форумот?
*Што ќе ми се случува во рајот (иако тешко дека си ти за таму)
*Дали типов кој што си пишува со мене моментално мастурбира?

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom