Дали сте имале некое претчуство?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Имам претчувство дека ако уплатам денес спортска ќе бидам добитен :)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Ауу... имам многу претчуства, како например време, случка и слично.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Немам некои одредени претчувства, оставам работите да течат и да видам што ќе се случи.... Единствено имам претчуство на испрашување во школо , што скоро секогаш точно излегува... друго во животот не баш и не се ослонувам на претчувства...

К

*Каталонец*

Гостин
Да имав едно претчуство лани летото, кога требаше да одам кон Охрид.

Се нешто ме тераше да не одам натаму, но ете отидов и за малку ќе се удавев :pos:

Знам дека е смешно, но тоа е тоа.

J

JOEY JORDISON

Гостин
имав претчуство дека ќе ме откачи женската и за помалце од 3 саати тоа се случи :toe: :vozbud:

IrResiSTibLe_

tHe AnGel 0f tHe Mo0n
Член од
20 април 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
сум имала и визии и претчувства. Но почести се претчувствата без разлика дали се за лошо или добро но во повеќето случаи се потпирам на своите предчувства без разлика на околностите

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Немам предчувства имам чувства. Само еднаш ми се случи една чудна работа, песна која што ми се вртеше во мојот ум кога го приклучив радиото ја слушнав на него. Итоа песната си одеше во континуитет, како што ја слушав во мојот ум така и си продолжи на радио, стих по стих, збор по збор, нота по нота. Како мојот ум да примаше радиобранови на таа фрекфенција.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Имама претчувства и секогаш кога ги имама нешто се дешава, незнам како би го објаснила ова на другите ама самата јас си знам на што мислам

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Тоа е тивок глас кој не предупредува, ама ние најчесто го занемаруваме, со време научив да го доловам и скоро секогаш е во право .

Kajgana Shop

На врв Bottom