Дали си спасен?!

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Ova odamna go imam kazano ama zatoa krkav banovi , od nivni prijavi i nivni simpatizeri koi bea za moderatori.
Neznam samo kako niv ne gi baniraat koga 90% od nivnite postovi se provokacii i plukanje po hristijanstvoto? Ostanatite 10% e...idi na mojot blog.
Koga im vratis so ista mera, pederastite prijavuvaat i odma bance krkas od gorenavedeni pricini.
Nikola go fati ipcata koga provocirase so hristijanite a jas mu vrativ bumerang. Duri sakase da se pravi navreden i deka toj e zrtvata....a jas samo mu go postaviv istoto prasanje sto toj go postavi.
Drugo bitno e shto hepcata saka da vladee so negova nacin na moderiranje, od vtor plan, a izgovor e deka ima pravila, a da go prasha covek shto e toj...policaec na podforumov ?..zosto se stava vo situacija toj da ja kontrolira slobodata na govorot.
Imam odgovor, nego podobro e da molcam...
Lj...

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Ova odamna go imam kazano ama zatoa krkav banovi , od nivni prijavi i nivni simpatizeri koi bea za moderatori.
Neznam samo kako niv ne gi baniraat koga 90% od nivnite postovi se provokacii i plukanje po hristijanstvoto? Ostanatite 10% e...idi na mojot blog.
Koga im vratis so ista mera, pederastite prijavuvaat i odma bance krkas od gorenavedeni pricini.
Nikola go fati ipcata koga provocirase so hristijanite a jas mu vrativ bumerang. Duri sakase da se pravi navreden i deka toj e zrtvata....a jas samo mu go postaviv istoto prasanje sto toj go postavi.
Drugo bitno e shto hepcata saka da vladee so negova nacin na moderiranje, od vtor plan, a izgovor e deka ima pravila, a da go prasha covek shto e toj...policaec na podforumov ?..zosto se stava vo situacija toj da ja kontrolira slobodata na govorot.
Imam odgovor, nego podobro e da molcam...
Lj...
Ti evidentno rabotish u drzaven sektor pa dozvoli da ti go objasnam kapitalizmot koj jas go vladeam.

Platena reklama, forumot mora da se odrzuva, plati za serveri i sl... si ima troshoci.

Fino lepo plakjash i temata ti ja stavaat prva kako lepliva, da bide udarna, ja odzuvash temata so citati stavanje sekoj vtor den i taka sozdavash vpecatok deka e najaktivna.

Tvoeto mislenje e nebitno, ti ne si ovde klient tuku tie. Ti ne ni mislish pa zatoa sum jas tuka, ti kazav ushe pred nekoj mesec daj da se zdruzime ima pari u ovaj biznis.

Ljubofffffff.

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Aj ke cekame tie da ne spasat....

Staroeonskite religii ne uspeaja da gi spasat mirjanite, nie sme ovde za da ve spasime,vo telemata e spasot - Hepta.
Otkako ke stavis edna recenica na temata, posle toa mozesh slobodno da pluvash po hristihanstvoto...oti neli prvata recenica ti e na temata..i odis da prijavuvas tie sto se protiv telemata...
Otkako ostana sami,hepca ipca i ateist, ovie odozgore vidoa deka nesto ne e vo red so pidforumov deka e monopoliziran.
Dozvolija pravo na sloboden zbor za site,ne samo za poedinci. Teletabisite pak, zagrozeni od neposetenost na nivnata tema, odat po drugi temi da provociraat i da kazuvaat deka spasot e kaj niv...pak sum na tema ej...
Nego pishuvajki tuka zakasnav so cistenjeto....uste malku ke se razbudi zenata i ke me kara more...a i sadovite stojat od sinjoka..ke jadam stapot..
Lj...

Член од
4 август 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
3.302
Зоки секоја чест на инспирацијата која ја имаш во овие тмурни времиња за ташаци играње...ми ги собра сите на едно место благороднички титули со кои мислев да те ословам.:)
Го гаѓаш Хепта со "љубовни" стрели од секоја позиција да му го скршиш егото али стариот волк не се "дава" така лесно изгледа...:icon_mrgr:

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Зоки секоја чест на инспирацијата која ја имаш во овие тмурни времиња за ташаци играње...ми ги собра сите на едно место благороднички титули со кои мислев да те ословам.:)
Го гаѓаш Хепта со "љубовни" стрели од секоја позиција да му го скршиш егото али стариот волк не се "дава" така лесно изгледа...:icon_mrgr:
Ako ne stana do sega jasno jas i kapitalizmot sme edno a toa znaci dve raboti:

1. Ziveam od dividendi, znaci mlad penzioner... na godini koga imam seushte mnogu energija, ne gledam filmovi, prestanav so knigite, toa e gubenje na vreme koe go imam na raspolaganje za proekti od javen interes, da i vratam na zaednicata koja mi gi ovozmozuva tie... dividendi. Koga ziveesh ko mene nema tmuren den, a kolku kje e sonchev zavisi od mojata kreativnost.

2. Bidejkji sum ekspert za kapitalizacija i sloboden pazar nivnite metodi mi se odamna poznati pa lesno gi prepoznavam, a ne se nishto posebno... bash se od stariot eon.

A @Ne-misli tolku go zasakav sho sakam da mu obezbedam udobna penzija.

Vremeto e kjucno... dali go imash... i se razbira....

Ljubofffffffff.

:coffee:

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.784
Поени од реакции
5.057
Нема, грев, рај и пекол. Најверојатно ќе одиме сите во циклусот на исхраната...Би сакал сите починати да одат свесни на некое место...ама најверојатно е тоа само желба и фантазија.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Нема, грев, рај и пекол. Најверојатно ќе одиме сите во циклусот на исхраната...Би сакал сите починати да одат свесни на некое место...ама најверојатно е тоа само желба и фантазија.
Postoi grev... da im go pravish na drugite toa shto ne sakash oni tebe....

Primer Berik....

Lj.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.784
Поени од реакции
5.057
Semantika e no licno nekulturen e dosta razvodeneta varijanta.

Koga sme kaj semantikata i metaforite Berik primer e opsednat od Demoni, odnosno so nego rakovodi kompulsivnost da nanese bolka... barem virtuelno.

Lj.
Katastrofa e Berik trebalo pred 3 godini da e baniran od forumot. Trol tesok...i dlaboko izfrustiran. Si leci kompleksi na poniska vrednost i neuspesi vo realniot zivot.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Katastrofa e Berik trebalo pred 3 godini da e baniran od forumot. Trol tesok...i dlaboko izfrustiran. Si leci kompleksi na poniska vrednost i neuspesi vo realniot zivot.
Toa se negovite demoni, gi pretstavuvame kako krvolocni zlobni sushtevstva, no tie se vo nas.

Dali Berik moze da bide spasen?

Egzorcizam?

Lj.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.784
Поени од реакции
5.057
Toa se negovite demoni, gi pretstavuvame kako krvolocni zlobni sushtevstva, no tie se vo nas.

Dali Berik moze da bide spasen?

Egzorcizam?

Lj.
Si ima problem so egoto...moze ke mu pomine ako poraboti na sebe ima pravi loso za sebe i za tie okulu nego. Nesto so emociite ne mu e vo red...neurotizam ili taka nesto. Ne sum psiholog ili psihijatar.
Inaku normalno ne mislam deka se raboti za nekoi sustestva...samo genetika i losi iskustva.

Kajgana Shop

На врв Bottom