Da ubrzame dodeka Hepta ne me baniral.....
@Ne-misli ti se izvinuvam, shansite da ti ja obezbedam udobnata penzija troa se zeznaa..
Imeno... Stavre so svojata strucnost ja zezna... a se desi ova...
Otkako go posvedociv tvoeto postoenje dobiv idea koja pocnav da ja reklamiram na forumot, a voedno insipiran od mnogu slicni vo biznisot ti kazav kako da ja unovcish ... tvojata sostojba.
No vidov deka ti nemash sens za biznis i deka frontmen kje moram da bidam jas, pa otvoriv tema za metafizika vo koja poleka pocnav da se gradam kako brend... a toa znaci pojaka prodazba. Izgledav nekoe jutub video kolku da lici deka znam shto zboram....
No tamu se pojavi stavre, vednash vide deka muabetite ni se glupi... ni kaza deka nashevo nema ni M od Metafizika i ni go postirashe negoviot doktorat. Toa beshe kraj na temata i mojot obid za brend, ednostavno potceniv deka kje se pojavi ekstremno upaten vo shtivoto.
Probav da go srusham negoviot aftoritet kako licnost no beshe zaludno... on ne trzna na moite provokacii... ostana na visoko nivo.
Te zasakav mnogu i ne se otkazuvam, imam ushte idei, ovoj pat kje gi izanaliziram site varijabli.
Ljubofff
@Bodhidharma ...brate kolku mie zal.....
Izvini shto ne uspeav da ti najdam zensa na forumot... pa svativ deka ne me biva za toa.... da si ostanam ja so biznisot...
Ali cim uspeav da i najdam zenska na zenata mi... siguren sum kje ti najdam i tebe.... daj mi ushte malku vreme..
Ljuboffffff