Дали се нервирате кога гледате фудбал?

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.
Ч

Чек Он Ит

Гостин
Не баш се дераммммммммм и пцујам само али не е тоа нервирање:tapp::tapp:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Koa idat u akcija i se pred gol mojte ja stanuem ripam skokam i vikaj aJde be ajde be ajde.... i ako ne dadat gol samo imas edno NEEE abe da ti e*am toa seljakot...pa eden gol da ne se mozelo da se dae...:pos2:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Се нервирам само кога губи некој македонски тим.
Вака, лиги, првенства, па и светски првенства - не ги земам толку при срце. Ги гледам заради убавина и „навивам” и за двете екипи.

Можеби се разликувам од некои тука по тоа што не идам во кладилници. За мене тоа е дебилно. Кладилниците го уништуваат фудбалот.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ni ja ne idam u kladilnici...Ne zatoa sho e debilno ova ona ama za dzabe poe*uenje pari e toa.Iam eden drugar po celi denovi visi u kladilnica i ima denovi koga ne jade ne doruckue u skolo za da uplati sportska ...Strashno:icon_frow

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Поебувањето на пари за џабе е дебилно. Значи кладилниците се генијални, а тие што се кладат во нив се дебили. Знам дека ќе ме нападнат еден куп на луѓе, ама дебилно е.

Признавам да се кладат пензионери, што немаат ништо друго да прават. Пензионери во град. Пензионерите во село се знае што треба да прават... Да си поткопуваат во нива.

Ама назад на темата, да не забегуваме многу. Си има тема за кладилниците. :wink:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Ама ич не се замарам..гледам понекогаш ама за да им пукам сеир на тие што се до мене и се палат на секој утнат гол!

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Кога губи мојот фаворит, ондак се нервирам и пцујам све живо и диво........ а кога мојот фаворит дава голови, успешен е, ондак сум среќен...... ИТАЛИЈА У ПОЛУФИНАЛЕЕЕЕЕЕ..... Weeee!

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
јас гледам футбал многу ретко - само светско првенство и шо вика ацид за двете екипи навивам

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
уф ептен се нервирам кога гледам како губи мојата омилена екита, многу пцујам а посебно на судијата и мајками секогаш ми вика дека сум се нервирала за глупости!!!

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Многу:nerv: ...паѓа и по некоја сочна пцовка, трескање, лупање и слични нервозни испади:nerv: ....ама и вриштењеееееее од радост:je: :je: :je: како денеска.:je:

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
не се нервирам нешо многу да се дивам дома, да врескам, да пцујам... сум прошол веќе низ тоа.
на пример цел живот навивам за Холандија и сеа коа изгуби од Пор. онака внатрешна нервоза само осетив и нишо друго. А тој ВАлентин Иваљнов на клада!

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Denes se iznervirav ko izgubi Argentina.

Член од
2 јуни 2006
Мислења
238
Поени од реакции
6
Ripam , skokam , tepam, krsham televizori podaleku od mene ...opasno po zivot

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
кога гледам мој тим ауууу вријам уште нешто тука судијата да зае.ава лелелелел збеснувам мислам ТВ отиде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom