Дали познавате некој политичар?

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Bi bilo interesno dali ste se sretnale so nekoj politicar nekogas, vo bilo koja prilika i kakov vpecatok vi ostavil kako covek, strucnjak, stil, sopruznik, roditel, itn.?

Jas znam nekolkumina, pretezno od SDSM i od DPMNE (od vremeto na Ljupco-Glupco). Znam i nekolkumina od sitnata boranija sto im se sateliti na ovie dve - nebitno.

Od stranskite vo okolinata, zapoznav mnogu. Da go vbrojam tuka i Ali Ahmeti, koj neli e filijala na Tirana vo Makedonija.

Veruvajte, SITE tie SEM EDEN (protiv koj, ironicno, del od negoviot narod ne misli ubavo, mi ostavija vpecatok na teski covecki katastrofi, na teska mizerija!

Eve primer, Vlado Buckovski prv pat go vidov pred tri dena. Deluvase zbuneto i nervozno, kako nedokvakan. Tuka celosno da se apstrahiram od negovite idei, zboruvam samo za pojavata koja bese kako da e izguben vo kosmosot. Fizicki grd, so "ruski" akcent, oblecen nekako shminkerski, crven vo liceto (verojatno od sram i strav), covekov ednostavno ne deluva premierski.

Primeri, mislenja, komentari?

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Stefce Jakimovski i Andrej Petrov.

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
ej chudo pa i ja gi znam stefche i andrej ozbilno :D od shtab gi znaesh tha_bitch???

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Јас знам еден куп.
Но, Мисирков, која е поентава на темата?

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Pa da vidime primeri na lugje so podlaboki covecki kvaliteti, odnosn lugje koi mozat da bidat zemeni za uzor. Mnogu cesto, sekojdnevno sme bombardirani so sliki na politicari ko duhovno ne razjaduvaat. Retko, retko nekoj da ima moralen i drug kvalitet da povede, da bide vodac. Me interesirase dali kje se odvoi nekoj preku primer - ako voopsto nekoj vi ostavil vpecatok.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Se razbira, јас!!!

Шега на страна, има неколкумина кои вредат, но кои се премногу озборувани од недоволно информирани новинари, а со тоа и на еден начин, пред јавноста се претставувани лошо.
Некој, има капшацитет, воља, сила и умешност, но ако е постојано напаѓан од пискарала и медиуми, џабе, народот сеуште како и секаде верува на опијатот наречен ТВ и печатен медиум.
Еве Чашуле за дипломатија.
Грујо (иако негаризматичен за лидер, а јас него сакам лично) за економија и финансии.
Никола Димитров во дипломатијата.
Покојни Стево Црвенковски.
Има...ама...медиумите едни можат да водигнат други да урнисаат пре дочите на народто, пред јавноста, со недоречени и непроверени а, пласирани информации.

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Гарфиљде, ти не се броиш. Ти си им во дувлото.

BTW : Темава дефинитивно оди во „Политика”. Из ових стопа.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Без оглед дали сум им или не, се бројам. Шо бе не!!

Инаку, еве, уште еден:

Марјан Ѓорчев - земјоделие

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Ѓорѓи Трендафилов, Димитар Димитров, Блаже Стојаноски, Силвана Бонева, Љупчо Балковски и пред се Љубчо Георгиевски!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
VMRO напиша:
Ѓорѓи Трендафилов, , Блаже Стојаноски, Љупчо Балковски и пред се Љубчо Георгиевски!
Поштујем!! Риспект

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Abe ovie shto dosega gi spomenavte poveke licat na kriminalci otkolku na politicari.Dajte neshto novo ili staro shto ne e "valkano".

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Дај бе ти, само лавкате против со тоа конкретниот бетонски, а самите не кажувате никогаш што и како.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ne smeeme oti trpime "nesogledivi" posledici.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom