Дали нова конференција за Балканот е добра идеја?

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Moze konfederacija ama samo so Bugarki ke moze da se napravi dobra zdelka na avtostradite ...sex turizam

10 000 bugarki na autopista puta 500 evra profit dnevno ete ti ke se izvadi makedonija od kriza

takva konfederacija priznavam i potpisuem oberucke, ama so kromanjonci Bugari od Asparuhovo a bogami jok neka fala

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.910
Поени од реакции
50.602
Moze konfederacija ama samo so Bugarki ke moze da se napravi dobra zdelka na avtostradite ...sex turizam

10 000 bugarki na autopista puta 500 evra profit dnevno ete ti ke se izvadi makedonija od kriza

takva konfederacija priznavam i potpisuem oberucke, ama so kromanjonci Bugari od Asparuhovo a bogami jok neka fala

ХехеехАХАХАХА иии Шведо ти ненормален...

Не стварно не можам да се замислам да живеам со Бугар/Србин/Грк во заедница не ми е изводливо
Со Бугариве заедно па ич не ми е толку за истории политики кур се стресе тоа не толку битно..некако различни се од нас мн. се црни,се дерат кога зборат,и најбитното и основното брате немаат ниедно убаво јадење не знаат што е бурек хамбургер прават со салама нивните кебапи мислам дека се најгрдото нешто што се јаде на планетава замја..додуша коа ке размислам па нивната национална неубавина гарант се должи на исхраната не гледам од што друго би се создале такива нехура..
Со Србите не знам зашо ама па и со нив не можам веројатно зашо кај и да сум видел Србин/ка обавезно се пувале со нивната Србштина и како се било против нив и на крај обавезно кажуваат големо фала Дарко Панчев а башка и не се практични за кој кур ми се кога ни море немаатsd
Со Грк никако не ми се обајснува зашто....Па коа ке види човек некако со овие што ни се дадено овде е најубаво,Еби ти тоа Србин и Бугар што те викаат брат наши браќа се само Албанците/Албанците дечките со научно докажани чопави вилициsd со нив ке да ни е најдобро..судени сме си едни на други ке си седиме тука и ке вадиме душа едни на други:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom