i so kakov kraj zavrsile?Znam poveke vakvi slucai, od mnogu generacii
i so kakov kraj zavrsile?Znam poveke vakvi slucai, od mnogu generacii
Pa zavisi, nekoi uspeale da gi ponistat nekoi ne. Primer za tie sto ne uspeale e mojata prababa. Nejzinata snaa napraila site u familija da se svrtat protiv nea, od cista mira. Prababa mi otisla kaj nekoja zena da prasa dali moze toa da se trgne i zenata i rekla ova nikad nema da go trgnes posto jas go napraviv, ali ne i kazala koj i kazal da go napravi. Primer za tie sto uspeale da ja trgnat e edna moja drugarka. Ona idese so eden tip i otkako raskinaa dve godini ne mozese decko da si fati, a devojceto e stvarno ubavo. Posle dve godini otide kaj edna zena i taa i kaza deka i e napraveno nesto i i kazala sto da napravi i uspea, ja trgnai so kakov kraj zavrsile?
Pa idi kaj nekoj sto moze da ti kaze sto kako. Jas znam za eden u edno Bitolsko selo sto zivee mislam deka se vikase Kravari, inace toj raboti samo vo ponedelnik i vo sreda i mn guzva imamoze li nekoj ..nekako da mi pomogne ili da mi preporaca nesto?
Зборот ми беше дека порано луѓето биле понеучени и немале познавања за многу работи,а сега технологијата е отидена каде каде.Сега е многу полесно да се дознае за нешто ако сакаш да дознаеш.треба да верувас и тоа како
--- надополнето: Aug 22, 2011 11:14 AM ---
nisto na swetot ne e tolku sovrseno ..pa ni internetot ipak sto e najintelegentna izmisljotina..nemozes da doznaes na net dali postoi ili ne crna magija....mozes da doznaes samo ako osetis na svoja koza...a nedaj boze da ti se sluci takvo nesto
CITAJ JA MAKEDONSKI MISTERII NEZNAM KOJ AFTOR BESE KNIGATA E STVARNO NRSTO NAJ NAJ STRASNO - KOLKU STO IMA MAKEDONIJA VRACARI I TURCIJA CELA AMERIKA DA JA SOBERES NEMA TOLIKU - . . .. . .VO KNIGATA GI IMAS SITE VRACARI U MAKEDONIJA KAJ ZIVEAT TELEFONI OD NIV - - -- - IMA NEKOJ STO ZIVEAT VO PLANINI BUKVALNO SAMI - - - - - IMA SO GI ISPITUVALE SVECKI ORGANIZACII NA PRIMER EDEN OD GALICICA EDEN OD NAJGOLEMITE ENERGICARI E U SVETOT - - - - - - - - - -- GO UDRILA NEKOJA SVETLINA U GLAVA TIPOT DODEKA BEEL DRVA U SUMA I MU POBELELA KOSATA - - - - - - KOGA DODSOL DOMA U SELOTO SE CUDELE SITE......I TOJ COVEK IMA KUKA OD KAMENJA SEGA I ZIVEE VO SUMA OK OK O K DOSTA E KAZI AKO NEMOZES DA NAJDES KE TI PISAM TUKA ZA NAJDOBRITE GATACI ALI NE GATACI STO LECAT VIDOVITI POSO IMA RAZLIKA I MGU NIV POZZZmoze li nekoj ..nekako da mi pomogne ili da mi preporaca nesto?
Кој Бог поточно, ги има илјадници?Верувајте во Бог и ќе бидете спасени!!!