smihajlo
Superposition, Relentless
- Член од
- 11 август 2010
- Мислења
- 3.747
- Поени од реакции
- 4.515
Постави прашање и сам си го одговориНЕ Е ВИСТИНА АКО САКА ИМА ЛОМ ДА НАПРАВИ АМА ПОСЛЕ КЕ ИДЕ НА СУД АКО ГО ФАТАТ И ВО ЗАТВОР...
Постави прашање и сам си го одговориНЕ Е ВИСТИНА АКО САКА ИМА ЛОМ ДА НАПРАВИ АМА ПОСЛЕ КЕ ИДЕ НА СУД АКО ГО ФАТАТ И ВО ЗАТВОР...
Троловите сте безбедни.Дали хакерството е толку опасно дури и да ти навлезат во приватноста(твоите податоци,слики,живеалиште...)?
Ke ti vleze doma i ke te opljacka a moze i da te sledi da vidi sto pravis kade se dvizisЕве на пример некој сега да ги има моите податоци адреса име, презиме и инкриминирачки слики и се, буквално се...
И?
Ќе ми го украде идентитетот?
Ќе ми прати честитка за Нова Година?
Ќе ми ја запали куќата на спиење?
Ќе ги објави сликите за светот да стане посреќно место за живеење?
Ќе ми титка на мобилен од непознат број?
Ќе ми праќа празни пораки?
Ќе ми сере пред влез?
да а?Ke ti vleze doma i ke te opljacka a moze i da te sledi da vidi sto pravis kade se dvizis
100%да а?
Да, ама поверојатно е локалните бандити да ми влезат дома и да ми го украдат лаптопот, како што веќе тоа го направија.Ke ti vleze doma i ke te opljacka a moze i da te sledi da vidi sto pravis kade se dvizis
Zatoa treba oprez osiguraj si go stanot osiguraj se i ti i ke ti se fatatДа, ама поверојатно е локалните бандити да ми влезат дома и да ми го украдат лаптопот, како што веќе тоа го направија.
Они се најголеми хакери.
Да те запознаам со rubber hose crypto-analysisДа, ама поверојатно е локалните бандити да ми влезат дома и да ми го украдат лаптопот, како што веќе тоа го направија.
Они се најголеми хакери.