Se soglasuvam so tebe, lugeto ne se tvrdini, imame srce i dusa, tvrdinata e kamen. Nemoze nekoj so slia da te zasaka pa kolku i da se trudis i primenuvas razni taktiki. Ako toj veke si ja nasol ljubovta na zivotot sigurno ke pogledne vo druga osoba, nema greska. Nemoze da se osvoi sekoj.Скулгрл напиша:Како тоа? Зошто тогаш најупорните остануваат само дудлачи и тинкачи?
Јас претходно си го кажав ставот, ќе кажам и пак. НЕ може секој да се освои, без разлика колку се трудиме, напињаме, молиме и слично. Не се раѓа хемија туку така.
Ќе тргнам од самата себе. Ако не ми се допаѓа некој, нема шанси да ме „натера” да го сменам тоа. Само џабе би си губел време во убедување.
И не знам зошто сите го спомнувате тоа „Ниедна тврдина не останала неосвоена”. Па луѓето тврдини ли се?![]()
Sam pochna so meshanje termini(zena i brod) pa ke go dobijash:Gravity Grave напиша:У принцип не е лоша зголемена доза на самодоверба, но и за Титаник викаа дека е непотоплив брод, па се најде на дно на океанот на својата прва пловидба. Толку работи во животот не можеш да ги предвидиш, што топло би ти препорачал да земеш да го копираш постов некаде и да го погледнеш кроз едно 10-тина години. Самиот ке се увериш колку си немал право.
У секој случај не би сакал да се замарам со објаснувања колку тоа работи ти не си у можност да ги направиш, не дека не сакаш, туку НЕ МОЖЕШ, но тоа ке оставам на тркалото на време да го стори место мене.
Но ке ти кажам нешто што заклучив за моите 33 години:
-На сила не се станува ни јебач, ниту мангуп. Или го имаш тоа, или не! Не оди подалеку, дури и у твоето лично опкружување постојат жени кои што не можеш да ги освоиш за да си го спасиш животот! Што побрзо го сватиш тоа ке имаш предиспозиции да бидеш макар у една од болдираниве категории.
Kazi go ova za troja na ovaj so brodovive! Osvoena i razrushena do temel...pearl напиша:Троја завршила катастрофално. Џабе ти тебе стратегии и освојување кога на крајот остануваш без темели.
Љубовта не се освојува, туку се случува. Поентата е да има обострана хемија, а ако неа ја нема, тогаш секоја стратегија за освојување е ништо повеќе од задоволување на сопственото его, преку ставање на уште еден трофеј во витрината.
Всуштност, сексот нема теоретски шанси да функционира без хемија. Пример-ако нема хемија, тебе нема да ти се дигне/она нема да се навлажни и оп, ноу секс тунајт.Dzings напиша:Kazi go ova za troja na ovaj so brodovive! Osvoena i razrushena do temel...
Bolje polna vitrina pehari odkolku belo zname vo racete taka?:smir:
Taka e! Ljubovta se sluchuva ama temava e za osvojuvanje ako ne se lazam! btw, Sigurno vo site shto si gi osvoila ne si se zaljubila, nema sekade hemija, a i fizikata/sexot funkcionira i bez hemija i toa sosema solidno!
Гравити Грејв направи споредба Титаник-самодоверба, а не Титаник-жена, како што ти ја правиш. Она што тој сакаше да го каже е "не летај високо, да не паднеш длабоко".Dzings напиша:Kazi go ova za troja na ovaj so brodovive! Osvoena i razrushena do temel...
Bolje polna vitrina pehari odkolku belo zname vo racete taka?:smir:
Taka e! Ljubovta se sluchuva ama temava e za osvojuvanje ako ne se lazam! btw, Sigurno vo site shto si gi osvoila ne si se zaljubila, nema sekade hemija, a i fizikata/sexot funkcionira i bez hemija i toa sosema solidno!
Што сеа, ова болдираново требаше да биде "низок удар", не ли? Можеш ти и подобро од тоа, но тоа малку мозок (што викаш ти) не се користи само за освојување жени, туку понекогаш се користи на вистински начин да се прочита и разбере што сакаше да каже претходниот дискутант.Dzings напиша:Sam pochna so meshanje termini(zena i brod) pa ke go dobijash:
I Troja so godini bila neosvoiva tvrdina, se dodeka na grcite ne im teknalo da im ja napravat fintata so konjot. Znachi i toa shto so godini izgledalo i bilo 'nemozno' da se osvoi, go osvoile!!!
Treba da imash samo 'malku' mozok i sreka i da gi spoish ovie dvete istovremeno da deluvaat i gotovo, e sega momentot moze da go setish ili moze da go ispushtish (zavisi od tebe)
Da ti odkrijam edna mala tanja, ama megu nas: 'Bez ALAT nema zanat'
I nemoj za tvoite 33 godini(sam si gi spomna) da bidesh tolku bukvalist, veruvam barem toa na mladost deka se uchi!:smir:
Затоа што си пренападен можеби? Барем си бил со неа и би требало да знаеш како можеш да и се доближиш и да ја вратиш ... значи, не е до неа, до тебе е.Necrophilia напиша:кхм...Не верувам дека ке може секоја да ме освои, а и тие што ме освоиле до сега многу време/маки им требало хаха...
се прашувам Анастазија зошто не можам да ја освојам :raz: