Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
не можам односно нема шанси ден без благо не па два дена

можам бе како неможам...неможам коа неам дома и коа ме мрзи да идам до продавница:)

Што е проблем да издржите без благо???
Ај да кажеш без вода, или без храна, ама без благо???

Не сваќам.

јас еден ден ке изржам некако ама два дена нема шанси морам нешто благо да изедам:wink:

Не сум се впуштил во таква авантура да се оставам два дена без слатко...може да прескокнам оброк ама чоколада не...:wink:

Го направивте благото како да е важен прехрамбен продукт. Ај без вода или храна може ама благ бе, јас можам да издржам месец а и повеќе.

Го направивте благото како да е важен прехрамбен продукт. Ај без вода или храна може ама благ бе, јас можам да издржам месец а и повеќе.

тачноо ..и те како си во право...а друго е на пример да си зависник од благо , ко сестра ми на пример хахахахха

Порано неможев, но во последно некако ич не јадам благо. Незнам зошто, ама можам да издржам и 1 недела без проблем.

:vozbud: ЗАВИСНИК од БЛАГОООО :vozbud: Чоколадо дневно не ми бега, незнам зошто ама неможам да издржам, исто како кога наркоман неможе да издржи без доза...
ЧокоНаркоман сум!!!​

Сум издржала и мнооооогу повеќе, така да мислам дека 2 дена не претставуваат проблем :)

Кај мене дома ретко се јаде благо па затоа и ретко се наоѓа, или ако има го јаде сестра ми на брзина па така да не останува за мене...дали јадам 2 пати во месецот :toe:

За два дена воопшто не е тешко.А ако спомни некој две недели или два месеци е тогаш станува тешко:pos2:

Јас ако не јадам благо денес мислам ќе пукнам барем една коцка да е ама важно да си апнам малце зависна сум многу ама тоа е слатка навика се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom