Дали мислите дека пишувајки на форумов, менувате нешто?

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Ја менувам како не менувам......биоритамот го менувам ко љиљак сум станал

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
се менува само саатот времето ништо друго ова не влијае на мене ама ич!

Член од
6 октомври 2009
Мислења
28
Поени од реакции
8
Не. Зошто?

Затоа што досега, не зборувам за овој туку за другите форуми каде што бев член, кога ќе напишев нешто што е реално и вистинито, одма беше игнорирано или пак осудувано од страна на несозреани млади лица кои незнаат од носот подалеку. Кога пробав да го сменам односот на форумите, ме декларираа како саркастична персона со неадекватни амбиции знаејќи ја средината во која живееме. Дозволив рајата што стигнала до Интернет да ме понижува и навредува, шлајмот на општеството да се прави поинтелигентно од мене затоа што јас за цел имав да го подобрам односот меѓу луѓето денес. И секако, не успеав. Затоа што сме проста стереотипна нација што не прифаќа други размислувања и ставови.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
ako ima nesto umno napisano,mislam deka sekoj od nas sto go procital toa podzastanal i razmislil podlaboko.sto ako e nesto dobro ne bi go primenuval vo svojot ponatamosen zivot?!!na Forumov ima dosta maski i zenski intiligentni personi od koji mozat dobri raboti da se naucat...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Мислам дека тепам време, ништо повеќе.

?

..........

Гостин
Сепак ако некој се зачита по темиве ке си пронајде некоја интересна информација која сум ја напишал јас .ти трајко ..петко:toe:

Член од
13 јули 2007
Мислења
45
Поени од реакции
1
па не баш,само се олеснувам за нешто ако ми е тешко :pipi:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Ne . Postojat tvrdoglavi lugje i tapchovci na koi shto ednistvena cel im e da gi kazhat rabotite koi gi machat, da gi kazhat nivnite stavovi i da probaat na nekoj ponenachitan (na taa tema) da mu gi nametnat istite. Sekoja chest na iskluchocite.

Inaku, jas mnogu raboti imam naucheno na forum i za mnogu raboti go imam smeneto mojot stav.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Не ни пишувам за на некој да му го сменам мислењето,туку да си го кажам моето...

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.376
Поени од реакции
5.011
Само разменување мислења, да дознаеме што знае другиот!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
не
како што и повеќето напишале овде само се разменуваат мислења ништо друго. нема шанси да измениш некое мислење за нешто или некого. читателот не те познава доволно, од кај да знае дали да ти верува за нешто. барем ја така мислам

Kajgana Shop

На врв Bottom