- Член од
- 12 септември 2012
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 4
Какви се вашите мислења и искуства? Лично мислам дека појакиот пол се пали повеќе на гледање, а поубавиот пол на покажување!
А шо ако не ти дават да учествуваш и те пласнуват по раците, и по другите делови за партиципација и те натерат само да гледаш..Индивидуално е. Јас немам некоја желба да гледам, јас сакам да учествуваме.
А шо ако не ти дават да учествуваш и те пласнуват по раците, и по другите делови за партиципација и те натерат само да гледаш..
можат и жените да се изјаснат на темава, што повеќе не има тоа е повеселоА јас мислам дека сте паметни момци и можете да напишете повеќе од една реченица на темава, бидејќи има за што да се зборува.
хммм, значи сепак сакаш да си ги меримеможат и жените да се изјаснат на темава, што повеќе не има тоа е повесело
контам дека е така во животинскиот свет, ама кај нас не би рекол. Јас лично повеќе сакам да видам нешто убаво него јас да се перчам, тоа ми е по возбудливо . Верувам дека и кај повеќето машки е слично!хммм, значи сепак сакаш да си ги мериме
е па вака... по природа, меѓу животните машките се поголеми егибиционисти. паунот, петелот, лавот, еленот итн се поатрактивни и повеќе се перчат од женките, за да привлечат внимание, да привлечат повеќе кандидатки за да можат да бираат .
додека по општество, кај хомо сапиенсот понекогаш е обратно а понекогаш е еднакво.
разбираш ?
Многу скромни одговори. Дали има нешто поубаво од женска фигура? Се разбира дека нема, затоа и се нарекува поубавиот пол. Тие облини се речиси совршени, нормално е дека самодовербата е на повисоко ниво и со тоа се посклони кон егзибиционизам. Во превод имаат што да покажат. Исто така факт е дека жените повеќе се вртат по совршена женска фигура одколку по машка, дали станува момент на завист, компарација или нешто трето незнам да одговорам.можат и жените да се изјаснат на темава, што повеќе не има тоа е повесело