Дали, и колку А1 се оригинални?

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
не е до тоа што копираат,јасно е дека нема ни интелек ни финансии во таа телевизија кои би направиле сопствен продукт туку проблемот е што и за копирање не ги бива:tapp:
a sto sitel da nema poveke finansii i kreativnost od a1...so emisii kako ne bidi paun ( samo poradi naslovot ja spomnuvam) i kako backstage i koj te sisa se originalni..poslednite dve se kopirani od a1...a1 barem kopirani od nekoj nepoznati tv za nas...a sitel od tv koja im e najgolem konkurent..

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Затоа постои Сител која секогаш е полна со креативни идеи. :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
оти кога се говори за една работа мора да се напаѓа друга, небаре некој вас ве напаѓа, па мора контра напад да се браните
сител навистина не се поарни од нив, но муабетот ко што гледам беше за а1

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
оти кога се говори за една работа мора да се напаѓа друга, небаре некој вас ве напаѓа, па мора контра напад да се браните
сител навистина не се поарни од нив, но муабетот ко што гледам беше за а1
jas zboruvam za tvpaket.com.mk se na stranata na sitel..i zatoa napisale deka a1 kopira a sitel se "kreativni"..ako veke pisuvale neka napisat dali i kolku a1 i sitel se kreativni..ili voopsto makedonskite televizii..:):):)

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
А1 ако се креативни и оргинални, тогаш јас сум Чак Норис. Престанав да ја гледам таа телевизија од дамна ;). Ви препорачувам и на вас да го сторите истото.
Ја не гледам ни една ТВ многу одамна ,освен за фудбал се разбира ... :tv:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не верувам дека има по креативна телевизија од ЕДО.

Kajgana Shop

На врв Bottom