Дали е Џорџ Сорос пред умирање?

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
Глен Бек извести дека го видел Сорос во многу тешка состојба -- иако на јавно место , во ресторан. Бек вели дека очите му биле фантастично крвави. Подоцна, Бек приватно рекол дека кожата на Сорос била виолетова, со реакции во разни бои.

Ме заинтригираа симптомите, убаво ќе беше медицинско лице да ги искоментира. За жал, Бек не даде повеќе информации.

Како и да е, кога и да е, Сорос ќе одговара за сите свои гревови.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Глен Бек извести дека го видел Сорос во многу тешка состојба -- иако на јавно место , во ресторан. Бек вели дека очите му биле фантастично крвави. Подоцна, Бек приватно рекол дека кожата на Сорос била виолетова, со реакции во разни бои.

Ме заинтригираа симптомите, убаво ќе беше медицинско лице да ги искоментира. За жал, Бек не даде повеќе информации.

Како и да е, кога и да е, Сорос ќе одговара за сите свои гревови.
Аирлија. Еден евреин помалку. А АБЦ што викаш?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Како бе така??? Сега кој ке го финансира Б.Ц и новиот симбол на банана - тупаница партијата?

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Што лошо Џорџ Сорос ти има лично сторено?

Дали знаеш колку пари имаат влезено преку неговата фондација во РМ , дали знаеш колку големо е значењето на НВО Центрите кои се финансирани со негови пари?
Дали знаеш колку позитивен придонес има тој во многу работи кај нас?

и на крај...зошто човеков го поистоветуваш со извршниот директор на фондациата кај нас?

И зошто посакуваш едно човечко суштество да умри(без разлика на се друго)?

Аман бе луѓе темава е...

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
Нејасно е на кого се однесува твојот коментар, но ако на мене - не посакувам ничија смрт, ниту пак го поистоветувам Сорос со некого (не знам од каде такви заклучоци?), само пренесов интересна информација.

Значи твоите заклучоци се без основа.

Мене лично Сорос ми има направено лошо, но тоа е сосема надвор од темава. Зборував воопштено -- мое мислење е дека Сорос има направено големи гревови во животот од кои голем број луѓе виделе лошо -- нешто за што може да се спори -- и затоа реков се надевам ќе одговара за нив, па макар и преносно.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Сине , секој кој отвара тема за чоек кој бил пред умирање нечини!

Не цитирав никој за да видам кој ќе се пронајде во мојот пост...ти се закачи прв!

Второ , овие двајцава кои мајтап си играт со чоеков , би требало појке да се најдат во мојот пост!

Затоа читај ја суштината пред да реплицираш!

И на крај , еве за тебе нешто - Кои гревови ги има Сорос направено, за кои би требало да одговара, и што те прави тебе подобар од него (кој има толку многу вложено за развојот на нашата и на други земји ширум светот)

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Баш ме интересира после кој ке ги финансира гнидите како Героски, Милчин и компанија

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
И на крај , еве за тебе нешто - Кои гревови ги има Сорос направено, за кои би требало да одговара, и што те прави тебе подобар од него (кој има толку многу вложено за развојот на нашата и на други земји ширум светот)
Гледаш кога сакаш да расудуваш логички, со смирени хормони, како тоа го можеш (за разлика од небулозните заклучоци кои ги изнесе претхдно)?

Сепак, се уште не си целосно тука:

секој кој отвара тема за чоек кој бил пред умирање нечини! ’’

Темата е ДАЛИ e пред умирање, сходно реков убаво ќе е да има некој кој знае да објасни бидејќи интересни се симптомите кои Бек ги наведува и кои ме заинтригираа.

А дали чинело или не, јас одлучувам за себе, сходно ако ти пречи темата немој да ја читаш. Некако се закачи на темава емотивно и од прва, како да се најде во неа. Нејсе, твоја работа...

Извини, сега немам време, подоцна ќе се надоврзам со гревовите, а имаш и одговор од Волк во меѓувреме.

N

n/a

Гостин
Па и да умре,никому ништо.
:toe:
Парите,а со тоа и `идеите за промени` ќе се пласираат преку друга `групација` основана од некој друг источно европски евреин,
се останато ќе биде исто,непроменето.

Баш ме интересира после кој ке ги финансира гнидите како Героски, Милчин и компанија
А ти синко...
си у заблуда дека Сорос им дава негови лични и тешко заработени пари... ? :pos2:

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
Па не е баш “никому ништо’’ ако умре. Сепак тој е главен финансиер на многу активности кои се насочени да обезличуваат цели народи и нации.

Може и да стигнат други пари, но барем еден извор да секне, дури и делумно.

Многу е дискутабилно дека Сорос е Евреин, но факт е дека наводното еврејство го користи максимално за да просперира во животот!

Евреите што ги познавам се гадат од него.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Абе разбирам дека бил гад и дека имал мнооогу задни намери со тоа негово премачкано финансирање. Ама има и некои позитивни, познавам неколку луѓе што студираат надвор од државава преку стипендии од Сорос тоа ми се допаѓа на пример.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Па не е баш “никому ништо’’ ако умре. Сепак тој е главен финансиер на многу активности кои се насочени да обезличуваат цели народи и нации.

Може и да стигнат други пари, но барем еден извор да секне, дури и делумно.

Многу е дискутабилно дека Сорос е Евреин, но факт е дека наводното еврејство го користи максимално за да просперира во животот!

Евреите што ги познавам се гадат од него.
Секој со своите хобија, јас на пример уживам во правење на креатури од лего коцки во форма на мали мајмунџиња и магаренца. Џорџ, обезличува народи. Коа има човекот слободно време... ај забрани му!? :toe:

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Па и да умри, вујко ми во таква ситуација вели: друга мајка друг ќе роди :pos::pos:.

Kajgana Shop

На врв Bottom