Дали вечерва ке има протест?

Член од
26 јануари 2007
Мислења
104
Поени од реакции
1
Тоа е тоа, прво удри по своето па после по туѓото.. кој дојде да чека пред грчка, млати.. Зашто сеуште знам дека ке има и такви ненормални фаци

MK

Член од
17 јули 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Treba da ima protesti ama ne samo pred grcka ambasada tuku pred site zapadnoevropski ambasadi i protestot treba da e primarno za ukinuvanje na vizniot rezim da moze ovoj narod malku svet da vidi a ne vaka getoizirani kako sto sme sega. I na tie protesti apsolutno e vazno nie da izgledame kako zrtvi na grckiot nacionalizam.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
собир за поддршка може да има, ама строго пред влада. никако накај грчка, пошто секогаш ќе се најде некој глуп копиљ со мозок на врапче:
Имам еден пријате српски националиста од Белград е дечкото ако сакате можам да го прашам за некој совет за брзо и ефикасно разурнување на странски амбасади, па да му ебиме мајката на гомната. :tapp:
и поради ваквите одмагачи, што мислат дека ако фрлат камен накај грчка амбасада ќе го решат проблемот со името, ќе се усереме и ќе се ставиме во неповолна ситуација.

СЕГА ТРЕБА ЕДИНСТВО!!! НЕ СМЕЕ ПРЕПУКУВАЊЕ!!!

Член од
12 јануари 2008
Мислења
356
Поени од реакции
18
Едно е што треба, а друго е дали ке има.
Поради оваа неправда што ни е нанесена треба сите македонци самоиницијативно да излезат на протест. Но тоа не се случило 15 години, а нема ни сега.

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
neznam sto da kazam neznam sto da mislam samo gi sakam site braka makedonci i da se drzime i skame i dosta bea kavgi site da sme edno

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Не разбирам зашто не им удрат клоца на грците од амбасадата и на тоа место нека се насели фамилија од шутка , ако треба да жибеат цигани нека бидат барем наши.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Да се излезе и да се слави,со знамето и музика, бидејќи покрај сите притисоци издржавме и си го зачувавме името!!!
Грци---од каде дојдовте, да не дојдевте!!!!

MK

Член од
17 јули 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Да се излезе и да се слави,со знамето и музика, бидејќи покрај сите притисоци издржавме и си го зачувавме името!!! quote]

Ova e veke dobra ideja. Da ne pokazuvame slabost i celava situacija da ja pretvorime vo triumf.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.910
Поени од реакции
731
abe sega da si go vratime STAROTO ZNAME i da se odrzuvaat mirni protesti ama za tepacki NE:nenene: na takvi javni mesta (ambasada i sl)tuku ako si nacekate nekoj ili nesto grcko!!!:vozbud::vozbud:

Х

Ханзо

Гостин
Леле малоумници... Пред малку ми стигна ова:

ПРАТИ ДО СИТЕ КОНТАКТИ..ДЕМОНСТРАЦИИ ВЕЧЕРВА ПРЕД ГРЧКА АМБАСАДА ДА ЈА РУШИМЕ СИТЕ 20 ЧАСОТ СИТЕ ВЕ МОЛИМЕ ШТО ПОГОЛЕМА БРОЈКА СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА ПОЛИЦИЈАТА НЕМА ДА ИНТЕРВЕНИРА И КЕ БИДЕ НА НАША СТРАНА !!!!

Последниот дел е...хмм... :pos:

Dadence

sweet devil
Член од
3 февруари 2007
Мислења
390
Поени од реакции
2
Пред Гарчка Амбасада има цел арсенал полиција и војска, заедно со оклопни возила, барикади и се што е потребно....
А гледам и униформирани и цивилни единици кои ми се шеткаат по мало...
Значи кој и да е и ако некој планира да оди пред амбасада нека размисли два пати.

инаку името успеавме да го сочуваме.....

Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Леле малоумници... Пред малку ми стигна ова:

ПРАТИ ДО СИТЕ КОНТАКТИ..ДЕМОНСТРАЦИИ ВЕЧЕРВА ПРЕД ГРЧКА АМБАСАДА ДА ЈА РУШИМЕ СИТЕ 20 ЧАСОТ СИТЕ ВЕ МОЛИМЕ ШТО ПОГОЛЕМА БРОЈКА СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА ПОЛИЦИЈАТА НЕМА ДА ИНТЕРВЕНИРА И КЕ БИДЕ НА НАША СТРАНА !!!!

Последниот дел е...хмм... :pos:
Кој го пишувал ова, деца со вжештени глави и зовриена крв на 15 годишна возраст? :)

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Еден протест како што беше со Тони Михајловски не би било лошо само сеа во дупло поголем број:vozbud::vozbud::vozbud::pirat:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Се согласувам со MaRyJaNe-poison да славиме што сме МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИ што го сочувавме нашиот идентитет и името и да бидеме горди на тоа.А децата што ќе одат пред амбасада нека лежат на тоа уво дека полицијата нема да интервенира.

Член од
16 март 2008
Мислења
124
Поени од реакции
7
Јас предлагам протест за знамето.Мирен протест за да го исполни владата ветеното.Како оној со Тони Михајлоски

Kajgana Shop

На врв Bottom