Дали вечерате?

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
И јас два пати вечерам, еднаш во 10 саат вечер ако не сум излезен и вториот пат околу 2-3.

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
Не...
Дека касно ручам,накај 5-6 и не вечерам
Ако огладнам после јадам овошје или чипс колку да ми угасне глатта

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
3-4 саат сабајле ако се смета за вечера.. тогаш да. Омилен оброk ми е тој :):):)

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Ако ми се јаде зимам и јадам, ниту ме интересира колку било саат ниту ништо, важно јас да му дадам храна на желудников да не ми кидне :smir:

Член од
26 декември 2008
Мислења
70
Поени од реакции
7
зависи до дено..во последно време до 00:00 сум на проба и ко че се вратам дома сум процркана единствено нешто шо сакам е да легнам да спијам...
ко че не сум на проба вечерам кај 7-8... :pos2:

Z

Zoza

Гостин
во последно време вечерам..незнамшо биде тоа ама дојде ли 21:30 мене ми се јаде :nesum:

Член од
19 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
2
Обожавам да јадам навечер, без разлика што не треба. Вечерата ми супер задоволство:jaj:

Член од
19 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
2
Ауф обожавам, да вечерам па макар што знам дека не треба, задоволството е големо....чао драги одам да вечерам:jaj:

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Вечерам иако знам дека е касно и не е убаво. Задоволството е големо.. :):)

Член од
5 август 2007
Мислења
113
Поени од реакции
5
Уффф најубаво ми е навечер да јадам :) околу 1-2 часот ке си тркнам до пекара ммммм и сеа ми се пријаде.... :):)
а некад и од спиење се будам за да јадам :):)

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Јадам понекогаш коа ептен сум гладна,или па у текот на денот ако слабо сум јадела,али не многу касно..

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Најчесто доручекот го скокам, читај го спијам, додека вечерата секогаш ми е тука ! :)

I

Intex

Гостин
Коа сум втора смена у школо го скокам доручекот, а кога сум прва често се случува да ја скокнам вечерата. Така да, ручекот е задолжителен, а едно од двете се скока.

Kajgana Shop

На врв Bottom