Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
колку повеќе пати?prostuvam samo na pocetokot na vrskata. ... no ako se slucuvaa toa poveke pati epa nema..
колку повеќе пати?prostuvam samo na pocetokot na vrskata. ... no ako se slucuvaa toa poveke pati epa nema..
колку повеќе пати?
фала, да си знам...ednas ..ako se sluse po 2 pat .... ke prodolzi ... taka ...samo ednas
haha e nema soфала, да си знам...
Ова као кога баба ти ти фрла кофа со вода првиот ден на факс, да ти тргне врскатаprostuvam samo na pocetokot na vrskata. ... no ako se slucuvaa toa poveke pati epa nema..
Нема простување ниту заборавање на такви работи. Неможе некој да се однесува неодговорно да повреди друго човечко суштество и после да очекува прошка. ЕДНОСТАВНО НЕМОЖЕ. ТОЈ ШТО ЌЕ ПРОСТИ НЕВЕРСТВО НЕ СЕ ПОЧИТУВА СЕБЕ СИ. ЕДНОСТАВНО ЛУЃЕТО ТРЕБА ДА СИ НАУЧАТ ДА ЖИВЕАТ СО СВОИТЕ ОДЛУКИ, ПОСЕБНО СО ЖИВОТНИТЕ ОДЛУКИ, И ДА НАУЧАТ НЕОСПОРЕН ФИЗИЧКИ ЗАКОН Е ДЕКА НА СЕКОЈА АКЦИЈА ИМА РЕАКЦИЈА КОЈА СЕ ПРОСТИРА ДАЛЕКУ НИЗ ВРЕМЕТО И ПРОСТОРОТ И ТРАЕ ВЕЧНО, Т.Е. СИ ВЛИЈАЕЛ/ЛА НА НАСТАНИТЕ СО ТВОИТЕ ПОСТАПКИ И СИ ГИ ПРОМЕНИЛ НЕШТАТА ЗАСЕКОГАШСе се менува кога она „што би било кога би било“ ќе стане реалност ..... а во реалноста никогаш не сме толку силни како што би сакале посебно не пред некој кој ви значи или ако имате деца во средината .... Непишано правило е дека може да се случи еднаш и никогаш да се повтори, но ако се случи двапати ќе има и трет сигурно .... после таквото нешто ништо нема да е исто и никогаш нема да биде подобро ... лесно е да се прости, тешко е да се заборави .....
Доста Гласно и Јасно од твоја страна, но јас секогаш ќе постапувам прво како мајка а потоа како жена .... се додека моите деца имаат добар татко тој може да ги има сите жени на светот ... со една разлика мене никогаш повеќе нема да ме има како жена,јас ќе останам само како мајка на неговите деца ....Нема простување ниту заборавање на такви работи. Неможе некој да се однесува неодговорно да повреди друго човечко суштество и после да очекува прошка. ЕДНОСТАВНО НЕМОЖЕ. ТОЈ ШТО ЌЕ ПРОСТИ НЕВЕРСТВО НЕ СЕ ПОЧИТУВА СЕБЕ СИ. ЕДНОСТАВНО ЛУЃЕТО ТРЕБА ДА СИ НАУЧАТ ДА ЖИВЕАТ СО СВОИТЕ ОДЛУКИ, ПОСЕБНО СО ЖИВОТНИТЕ ОДЛУКИ, И ДА НАУЧАТ НЕОСПОРЕН ФИЗИЧКИ ЗАКОН Е ДЕКА НА СЕКОЈА АКЦИЈА ИМА РЕАКЦИЈА КОЈА СЕ ПРОСТИРА ДАЛЕКУ НИЗ ВРЕМЕТО И ПРОСТОРОТ И ТРАЕ ВЕЧНО, Т.Е. СИ ВЛИЈАЕЛ/ЛА НА НАСТАНИТЕ СО ТВОИТЕ ПОСТАПКИ И СИ ГИ ПРОМЕНИЛ НЕШТАТА ЗАСЕКОГАШ
Така така, во себе барај си ја вината, па уште ако е доволно паметен да го насети тоа и да го изманипулира, гарантирано е дека ќе ја најдеш вината во себе. Па додека фраерот прави ршум наоколу, ти ќе го следиш како понизно, верно, несигурно во себе кученце, искрено верувајќи дека го заслужуваш тоа како инфериорен специмен.Ако на пример мене некој почувствува дека треба да ме изневери со друга, јас прво во мене ќе си ја барам вината (сигурно нешто не е ок па се јавила таа желба) Секако, доколку нема нешто такво и од моја страна се си е ок, дефинитивно се работи за некој лабилен тип и тогаш не простувам... нека си најде друга овца за стрижење...