Дали би продолжиле со врска во која само сексот го "бива"?

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Уф, тешко прашање, но... Мислам дека не. Ќе ме јаде моментот.. Добар секс, и после ништо.
Јбг, ми треба граѓа љубовна за да сум среќна. Не само рипање и толку.:pipi:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Уф, тешко прашање, но... Мислам дека не. Ќе ме јаде моментот.. Добар секс, и после ништо.
Јбг, ми треба граѓа љубовна за да сум среќна. Не само рипање и толку.:pipi:
:pos2: закон :smir:.

инаку лично не би продолжиш пошо нема смисла. е сеа ако сексот е толку добар , можи да си се гледаме одвреме навреме :):)

A

ancheto

Гостин
никогаш! кратко и јасно. и тоа мислење за таква врска го стекнав од песнава.ПРЕПОРАЧАНА ЗА СИТЕ!

:smir:

Jebo sex kad postane rutina
Jebo vaku ljubav sto hlapi ko Alpina

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
Сите женски негативен одговор, види види..зашто историјата зборува сосема спротивно?

Или ја на друг свет живеам, М ? :icon_lol::icon_lol:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.912
Поени од реакции
12.445
Би останал, сексот е мноооогу битен фактор ако не и најбитен во врска/брак. Сите проблематики произлегуваат од лош или никаков секс...

Член од
2 април 2007
Мислења
96
Поени од реакции
12
Незнам како да се изјаснам на темава....од една страна.....си бил со тој човек, сте имале љубов и се што следува со една врска...на крај се губат емоциите а останува само добриот секс....доколку би продолжила да се гледам со тој човек значи дека и понатаму ќе се надевам дека ќе се среди ситуацијата и повторно ќе бидеме заедно односно ќе се врати љубовта и ќе бидеме добар пар...што според мене е мачење и губење на време....
Од друга страна пак.....ако се гледам со некој ради секс а во меѓувреме почнам да чуствувам нешто повеќе од сексуална потреба за него...а и тој за мене, а не го искажуваме и двајцата очигледното дека се сакаме а не си признаваме...навистина незнам што би било решение ни тука...дали да останам и понатаму надевајќи се дека ќе не биде еден ден и дека ќе си ги признаеме чуствата...или пак и покрај добриот секс би го оставила барајќи ја љубовта во некој друг?:jaj:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Никогаш не би продолжила со партнер во која само на полето на сексот се сложуваме ... зошто? Бидејќи јас сакам да имам комплетна личност пред себе, човек кој ќе ми биде пред се пријател, ќе ме почитува, сака, поддржува ... и обратно ... а секако и кога ќе водиме љубов ќе ни биде прекрасно ...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
Никогаш не би продолжила со партнер во која само на полето на сексот се сложуваме ... зошто? Бидејќи јас сакам да имам комплетна личност пред себе, човек кој ќе ми биде пред се пријател, ќе ме почитува, сака, поддржува ... и обратно ... а секако и кога ќе водиме љубов ќе ни биде прекрасно ...
Се согласувам, но само ако планираш да се земеш со него :)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
И тоа ми се случи, ама наравно дека не потраја. Колку подобро го запознавав, толку помалку ми се допаѓаше каков човек е, а истовремено сексот стануваше се` подобар и треба некое време дур човек да се освести дека двете основни компоненти на добра врска се разидуваат у екстреми и дека мора да се донесе одлука eventually. Кога не си во фаза да бркаш потенцијален животен сопатник, ваквите врски не се реткост, и тоа е ок додека е забавно, што секако нема да биде за долго.
Истото важи и за обратниот случај - се е на место, освен сексот. Мада тогаш бев млада, неискусна, идеалистка и полна со надежи за подобро утре :icon_lol:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Жените треба да разберат дека сексот е скоро единственото нешто зошто сме со нив.
Случајно да не си мислат дека можат да ни станат пријатели, да не советуваат и насочуваат.
Ние све правиме само да добиеме пичка, после ич не ни е гајле што таа мисли.

Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
Сигурно не ,незнам не ми се интересни такви, несакам да сум гледана како секс објект а и не ми се допаѓаат личностите кои се однесуват така.
За било каков да најдеш лесно е ,само у секс да е добар един критериум, сепак 100 пати подобро е кога знаеме што сакаме што бираме и што добиваме, подобро е кога имаме повисоки критетиуми и да бираме малце повеке пошто многу од машките само и тоа и го сакат.

Kajgana Shop

На врв Bottom