Дали би ги смениле своите родители?

Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Не би ги сменил. Јесте да ме неривираат понекад и се ама не би ги мењал.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.005
Поени од реакции
12.628
Помисли дали тие би те смениле тебе кога би можеле и ако мислиш дека тие се кадарни да те сменат тебе, епа тогаш смени ги за поарни, само кај ќе ги најдеш, веројатно таткото и мајката на најдобрата другарка дека и даваат излез до 11 наместо до 10 и пол ? И зошто мислиш дека би биле поарни од твоите, само заради тоа? И гарант не ти било до филмот, филмот само го поткопал она што требало, она што тлеело во тебе и ти ја разбудил желбата да ги смениш... остави ги тие се, има и една поговорка Емке и таа вика: "пријателите сам си ги бираш родителите не" и во право е какви се такви се тие се, научи се на живот со нив, ако ништо друго ќе мораш, 14 години си, ќе ги гледаш уште дооолго време... и немај мака не полудуваш само пубертетски маки ти се овие... ќе имаш и ти излез до 11 :wink:
за излез имам, ама не стварно. Не велам јас дека би ги сменала, си ги сакам најмногу од се на светов,ама ми се погоди филмот ко го гледав, другиот ден една другарка викаше за тоа, пошо стварно не знам како ГОспод им дал на тие луге ( нејзините родители ) да имаат деца. Тешко нејзе, таа си знајт. Таа би ги сменала... ама јас не

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
O, да, секако. *оди да ја моли мама да и купи братче од Џони Деп*

Член од
30 мај 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
kolku i da se rasprvame so niv kolku i da ne nerviraat sepak nikogas ne bi si gi smenila kako i site drugi, pretpostavuvam

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
хаха добро кажано од ПРОФЕСОРОТ

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.854
Поени од реакции
11.516
Нема шанса :) не ги мењам, нема потреба, топ се двајцата, нека се само живи и здрави и јака им душа што ме трпат :pos:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ко мала и ја си фантазирав дека имам други родители кои нема да ме нервираат и ќе ми одат по ќејф... :)pos::pos: детски фантазии ) ама сега откако пораснав не би ги сменила за ништо. Супер ми се...

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
тоа е мојата најголема и нормално неостварена желба:toe::pipi:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
За ништо на светов тоа не би го направила!!! Си ги сакам мама и тато :pipi:

Член од
22 март 2008
Мислења
18
Поени од реакции
2
Ne bi gi menuvala roditelite...ama se pocesto razmisluvam deka ne bi bilo loso da go smenam soprugot hehe...ako ne za stalno barem za vikend

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Ни јас не би ги менувала..Зошто сигурна сум да имав други после толку глупости шо ги имам направено можда ќе ме оставеа некаде на улица..:)

Kajgana Shop

На врв Bottom