Tadic bese nekoja nadez koja mozese da ja civilizira srbija no dzabe toj narod nema mozok duri i pleminjata u dzungla se osvesteni deka svetot stanuva globalno selo ali srbija si ostanuva na nivnata nacisticka politika koja i pravi golemi problemi na cel balkan oni se i zasluzni za site vojni na poranesna ju.
sega za sega fyrom ostanuva
Цивилизира Србија?
Племиња у џунгла?
Глобално село?
За што зборуваш ти? Каква нацистичка политика на Србија? Ниедна од екс-југословенските земји не е заслужна за војните во деведесетите, омразата и конфликтите ни беа увезени од странство, ако не си премногу мутав ќе го сфатеше тоа.
Од облак се гледа дека најверојатно си албанец, па затоа кажи ми, ако Србија има нацистичка политика, каква политика имаат Албанците со идејата на соединување на сите Албанци во една држава без разлика што ќе мораат да крадат територии од 4 земји (Голема Албанија)?
Нели светот станува глобално село? На Балканот Албанците се нај-саможиво племе, на Албанците (повеќето, секоја чест на исклучоци) најмногу им се продаваат дебилните националистички и патриотски приказни за мали деца, Албанците се највоинствени на Балканов, па ајде сега кажи ми кој е племе од џунгла?