goodman_91
Бубалица
- Член од
- 2 јануари 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 29
И сега оваа анкета пратете им ја на некои од грчките весници и кажете им, дека по ова гласање се гледа колку грците се големи патриоти:pos2:
тоа пред затварање :pos2::pos2::pos2: ќе го пратиме на ерт катимерини вима имаат тие каде да си ја објават анкетава :baeh:И сега оваа анкета пратете им ја на некои од грчките весници и кажете им, дека по ова гласање се гледа колку грците се големи патриоти:pos2:
Abe GOLO KUCHE,seram se jas na Bugarskio pasosh,deka i da odesh so nego te tretirat kako kriminalec a moze da ti go pokazam mojo Makedonski pasosh da go vides i ke padnes u nesvest dek sum bil jas.Samo nesposobnite zimat vashi pasoshi i kak sho gi gleem pak se GOLI KUCHINA,GOLO KUCHE si e GOLO KUCHE...:pos2:Da ne si Bugarin na denesno vreme,site ke ti ja e..t majkata,zenata...kazal maketo,i se naredil za bugarski posport......
Па нека се отвори нова тема на форумов која би била наменета за вакви акции. Кој што ќе најде било што, каде што ќе може да помогнеме и ние другите - да објавува, па после ние ќе извршиме еден ЈУРИШ! :salut::salut::salut::salut::salut:Оваа анкета покажа едно нешто : кога сме многу сме силни. И јас се забавував да гласам за ТВ само овака , да видам што ке изпадне накрај. Гледам добро го изведовме ова, а сега на памет ми е ова само да ни биде тренинг за некоја по-добра и по наместо акција. Има паметни луге на форумов, нека најдат некоја по-добра цел , без разлика дали ке биде хостирана на југ или на исток :pos2::pos2::pos2: Време е веке да покажем на соседите дека и ние сме сила .