Дали Грците ќе одат во војна?

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
И сега оваа анкета пратете им ја на некои од грчките весници и кажете им, дека по ова гласање се гледа колку грците се големи патриоти:pos2:

H

HITCH

Гостин
И сега оваа анкета пратете им ја на некои од грчките весници и кажете им, дека по ова гласање се гледа колку грците се големи патриоти:pos2:
тоа пред затварање :pos2::pos2::pos2: ќе го пратиме на ерт катимерини вима имаат тие каде да си ја објават анкетава :baeh:

H

HITCH

Гостин
[SIZE=+0][FONT=Trebuchet MS, Verdana, Arial][FONT=Trebuchet MS, Verdana, Arial]ЦЕЛ ДЕН СЕ ЗАЕБАВАМЕ СО ОВА АМА НА НИКОГО НЕ МУ ТЕКНА ПРВО ДА ПРОВЕРИ ШТО СТРАНА Е АЈ СЕГА СИТЕ ПРОВЕРЕТЕ...
DISCLAIMER:
[FONT=Trebuchet MS, Verdana, Arial][FONT=Trebuchet MS, Verdana, Arial][FONT=Trebuchet MS, Verdana, Arial][FONT=Trebuchet MS, Verdana, Arial] BY ENTERING THE SITE YOU AGREE TO THESE TERMS LISTED BELOW
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]1. ALL PHOTOS ARE PROPERTY OF THERE RESPECTIVE OWNERS THEY ARE ONLY DISPLAYED HERE FOR[FONT=Trebuchet MS, Verdana, Arial][FONT=Trebuchet MS, Verdana, Arial] EDUCATIONAL PURPOSES ON THIS SITE
2. THIS IS A NON PROFIT SITE WITH ALL PROCEEDS OF INTERNET ADVERTISEMENTS AND DONATIONS GOING TOWARDS THE UP KEEP OF THE SITE
3. WWW.GREEKMILITARY.NET IS NOT RESPONSIBLE FOR ANY MATERIAL OR ACTIONS OF VIEWERS PERTAINING TO INFORMATION POSTED ON THIS WEBSITE
4. WWW.GREEKMILITARY.NET IS A UNOFFICIAL SITE THAT IS INDEPENDENT OF THE HELLENIC ARMED FORCES OR POLITICAL PARTY'S AND GOVERNMENT BODY'S
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/SIZE]http://greekmilitary.net/

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе фак дем. Како прво што давате линкови од грчки срања кога не би ги отворил.

Член од
9 август 2008
Мислења
781
Поени од реакции
40
Оваа анкета покажа едно нешто : кога сме многу сме силни. И јас се забавував да гласам за ТВ само овака , да видам што ке изпадне накрај. Гледам добро го изведовме ова, а сега на памет ми е ова само да ни биде тренинг за некоја по-добра и по наместо акција. Има паметни луге на форумов, нека најдат некоја по-добра цел , без разлика дали ке биде хостирана на југ или на исток :pos2::pos2::pos2: Време е веке да покажем на соседите дека и ние сме сила .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да не беше баниран КаитекК, сега опцијата: "Ќе гледам телевизија" ќе беше 100%:)

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
:pos2:

Се изнасмеав ...

Шо му напрајвте, хе хе.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Bugarski Pasos

Da ne si Bugarin na denesno vreme,site ke ti ja e..t majkata,zenata...kazal maketo,i se naredil za bugarski posport......
Abe GOLO KUCHE,seram se jas na Bugarskio pasosh,deka i da odesh so nego te tretirat kako kriminalec a moze da ti go pokazam mojo Makedonski pasosh da go vides i ke padnes u nesvest dek sum bil jas.Samo nesposobnite zimat vashi pasoshi i kak sho gi gleem pak se GOLI KUCHINA,GOLO KUCHE si e GOLO KUCHE...:pos2:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Yes I am a Patriot 164 24%
Depends on why the war started 63 9%
No I am happy to whatch it on TV 448 66%

God bless kajgana forum :tv:

Член од
21 октомври 2007
Мислења
46
Поени од реакции
2
Оваа анкета покажа едно нешто : кога сме многу сме силни. И јас се забавував да гласам за ТВ само овака , да видам што ке изпадне накрај. Гледам добро го изведовме ова, а сега на памет ми е ова само да ни биде тренинг за некоја по-добра и по наместо акција. Има паметни луге на форумов, нека најдат некоја по-добра цел , без разлика дали ке биде хостирана на југ или на исток :pos2::pos2::pos2: Време е веке да покажем на соседите дека и ние сме сила .
Па нека се отвори нова тема на форумов која би била наменета за вакви акции. Кој што ќе најде било што, каде што ќе може да помогнеме и ние другите - да објавува, па после ние ќе извршиме еден ЈУРИШ! :salut::salut::salut::salut::salut:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
Would you fight for Greece if war was declared tommorow ?
1.Yes I am a Patriot 181 20%
2.Depends on why the war started 65 7%
3.No I am happy to whatch it on TV 637 72%

Kajgana Shop

На врв Bottom