Дали Груевски со своите нелогични изјави ја отежнува состојбата и позицијата?

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
:pos2: :kesa:

Dobro e shto nema nikoj da ti trgne majtap, zoshto site se odmaraat i spremaat za Sobranie utre.

Bidi od pomosh na tvojata drzhava, pa informiraj gi "bliskite izvori" deka narodov ne spie vekje.
Ништо лошо не кажав, само реков дека имам донекаде проверена информација дека Македонија ќе биде примена под привремената референца. Стварно незнам што е смешно тука?

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Ништо лошо не кажав, само реков дека имам донекаде проверена информација дека Македонија ќе биде примена под привремената референца. Стварно незнам што е смешно тука?
ti si obicen smrtnik i ne se lazi deka imas nekakva proverena informacija...

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
ti si obicen smrtnik i ne se lazi deka imas nekakva proverena informacija...
Епа другар ќе морам да те разочарам и да ти кажам дека во случајов ти си обичниот смртник, затоа што очигледно е дека си љубоморен што некој дознал повеќе од тебе, а ти си очигледно затворен и имаш ограничен проток на информации на релација очи, уши и мозок.

Тоа е тоа , јас ви кажав што знам, дали ќе сакате да верувате или не, мене тоа совршено не ме инетресира!!!

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Епа другар ќе морам да те разочарам и да ти кажам дека во случајов ти си обичниот смртник, затоа што очигледно е дека си љубоморен што некој дознал повеќе од тебе, а ти си очигледно затворен и имаш ограничен проток на информации на релација очи, уши и мозок.

Тоа е тоа , јас ви кажав што знам, дали ќе сакате да верувате или не, мене тоа совршено не ме инетресира!!!
sakam da znam koj ke pobedi na izborite vo Srbija ..ke mi kazes? :pos2:

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
sakam da znam koj ke pobedi na izborite vo Srbija ..ke mi kazes? :pos2:

Јас навистина несакам никого да вреѓам, но тука би поставил едно клучно прашање.

Дали ти имаш природен недостиг на интелегенција?

Прашањето е отворено за секој, и кој што сака да пише мислење нека повели.

Јас не би коментирал повеќе после твоите два последни поста, тие се приказна сами за себе.

Поздрав.

Kajgana Shop

На врв Bottom