ДУЕЛ: Тодор Петров СМК/ Владимир Паунковски - Радко

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Колку што сум ги видел видеата на Јутуб (ако станува збор за истите), тука се зборува за Македонска политичка организација.:toe:
taa e istata.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Воопшто не беше никаков дуел. Две засебни интервјуа во иста емисија.
Секој си беше во свој филм.Спремената прикаска уште од дома си ја раскажуваше секој засебно.

Член од
12 мај 2008
Мислења
506
Поени од реакции
25
Ме испрашуваш или само си препотентен?
Што последно направиле МПО? Ви се пикнаа во Амбасадата,ете што направија последно.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
МПО е далеку од умирање.
Aj kazhi mi dali znaesh chija partija e MPO i za chij interesi se borel istiot.

да почнеш да пишуваш Македонски ...
оти преку куров од вас веќе ...
Se soglasuvam,ne razbiram Mongolski.

Нема много за гледане.
Tochno,bugar i probugar se trgaat za kosa,i dvajcata vo tezhok film se navlezeni.

Член од
13 септември 2007
Мислења
267
Поени од реакции
4
Ме испрашуваш или само си препотентен?
Што последно направиле МПО? Ви се пикнаа во Амбасадата,ете што направија последно.
Nitu ednoto nitu drugoto sum. Chisto me interesira kolku si zapoznaen so rabotite da tvrdish tolku raboti.

Tochno deka ambasadorot odi na nivnite konvencii na koj se vee bugarskoto zname.

Tochno deka imaat vrski so nekoi kongresmeni i ambasadori, no UMD ima steknato mnogu povekje prijateli vo kongresot otokolku shto MPO ima.

Kaj se piknaa vo ambasadata, moze da bidesh po precizen?

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Не се пикнаа, беа поканети од пусти обзири да не ги допотатарат. Но полека се менуваат и тие од МПО, добар дел се баш Макеоднци, а тие инфилтрираните зелкари од Софија кои ја имаа запоседнато организацијата веднаш по нејзиното формирање, полека одумираат. Хунзите испадна дека имаат 100 пат поголема свест од потатарените зелкари.

Воопшто не беше никаков дуел. Две засебни интервјуа во иста емисија.
Секој си беше во свој филм.Спремената прикаска уште од дома си ја раскажуваше секој засебно.
Стварно не знам каде виде 2 филма. Петров го растури папагалот.

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Не се пикнаа, беа поканети од пусти обзири да не ги допотатарат. Но полека се менуваат и тие од МПО, добар дел се баш Макеоднци, а тие инфилтрираните зелкари од Софија кои ја имаа запоседнато организацијата веднаш по нејзиното формирање, полека одумираат. Хунзите испадна дека имаат 100 пат поголема свест од потатарените зелкари.

Стварно не знам каде виде 2 филма. Петров го растури папагалот.
Izgleda si vo pravo, eve kako glasi nivniot misoin statment (mozda porano imaaa nesto drugo ama ova e sega) na nivnta web site:

The mission of the Macedonian Patriotic Organization is to:
  • Continue to work for human, civil and economic rights for all Macedonians of the world
vo sekoj slucaj malku izbegavme od temata, taa bese za drugo

paradigm

The one&only
Член од
11 јуни 2007
Мислења
379
Поени од реакции
5
Aj kazhi mi dali znaesh chija partija e MPO i za chij interesi se borel istiot
А таа песна коj и знае историjaта и зошто беше забранета от србите после 1944?С истата таа песна беха откривани и закривани всички збирки на МПО!
Првата македонска химна забранета от Тито

Член од
1 август 2007
Мислења
153
Поени од реакции
10
О, неразумни бугарски jуроди, поради что се срамите да го покажите Владимир Паунковски (Панков) на YouTube?

paradigm

The one&only
Член од
11 јуни 2007
Мислења
379
Поени од реакции
5
Покажите го вие нели е емисиjaта от Македониja?Kaко може ние да го покажиме кога го немаме записа.И вие тука серете цело време колко бил глуп и незнам што неможел да си ги заштити тезите,а не го давате записот да го видиме сите,зошто?

Член од
12 мај 2008
Мислења
506
Поени од реакции
25
Nitu ednoto nitu drugoto sum. Chisto me interesira kolku si zapoznaen so rabotite da tvrdish tolku raboti.

Tochno deka ambasadorot odi na nivnite konvencii na koj se vee bugarskoto zname.

Tochno deka imaat vrski so nekoi kongresmeni i ambasadori, no UMD ima steknato mnogu povekje prijateli vo kongresot otokolku shto MPO ima.

Kaj se piknaa vo ambasadata, moze da bidesh po precizen?
Малку чудно знаеш...скоро 20 години независност,и дури сега на овој со портокаловата вратоврска му текна да оди на игранки каде се вее бугарското знаме,баш во времиња кога ти тврдиш дека МПО умира.
УМД има стекнато многу повеќе пријатели од МПО?
За пријатели ги сметаш сенаторите шо се платен список на Турската Коалиција или?

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Малку чудно знаеш...скоро 20 години независност,и дури сега на овој со портокаловата вратоврска му текна да оди на игранки каде се вее бугарското знаме,баш во времиња кога ти тврдиш дека МПО умира.
УМД има стекнато многу повеќе пријатели од МПО?
За пријатели ги сметаш сенаторите шо се платен список на Турската Коалиција или?
Malku kasnis, kontaktite so MPO se od podamna i ne gi zapocna ovoj so portokalovava vratovrska tuku se zapocnati od porano i toa go pravea site politicari ama srameskum. Odi na websajot i otvori na Convention i pod Past convention photos da vidis kogo ke go vidis tamu, ne e od crvenive tuku poranesen plav, vo momentov neznam dali e aktiven.Otvori pod slika 19,22,i 23. otvori za 2006 godina. http://www.macedonian.org/Convention/pastphotos.asp

Kajgana Shop

На врв Bottom