- Член од
- 21 февруари 2009
- Мислења
- 1.315
- Поени од реакции
- 47
taa e istata.Колку што сум ги видел видеата на Јутуб (ако станува збор за истите), тука се зборува за Македонска политичка организација.![]()
taa e istata.Колку што сум ги видел видеата на Јутуб (ако станува збор за истите), тука се зборува за Македонска политичка организација.![]()
Јас да се извинам што наместо МПО сум напишал УМД.Не мислев на вас.Koj vrshel pritisok na todor ziti se? Zoshto shirish lagi? Koj chii interesi zastapuva?
MPO vekje dolgo vreme umira...
Kazi mi shto posledno napravile MPO i kogo znaesh da e aktiven od niv?Јас да се извинам што наместо МПО сум напишал УМД.Не мислев на вас.
МПО е далеку од умирање.
Aj kazhi mi dali znaesh chija partija e MPO i za chij interesi se borel istiot.МПО е далеку од умирање.
Se soglasuvam,ne razbiram Mongolski.да почнеш да пишуваш Македонски ...
оти преку куров од вас веќе ...
Tochno,bugar i probugar se trgaat za kosa,i dvajcata vo tezhok film se navlezeni.Нема много за гледане.
Nitu ednoto nitu drugoto sum. Chisto me interesira kolku si zapoznaen so rabotite da tvrdish tolku raboti.Ме испрашуваш или само си препотентен?
Што последно направиле МПО? Ви се пикнаа во Амбасадата,ете што направија последно.
Стварно не знам каде виде 2 филма. Петров го растури папагалот.Воопшто не беше никаков дуел. Две засебни интервјуа во иста емисија.
Секој си беше во свој филм.Спремената прикаска уште од дома си ја раскажуваше секој засебно.
Izgleda si vo pravo, eve kako glasi nivniot misoin statment (mozda porano imaaa nesto drugo ama ova e sega) na nivnta web site:Не се пикнаа, беа поканети од пусти обзири да не ги допотатарат. Но полека се менуваат и тие од МПО, добар дел се баш Макеоднци, а тие инфилтрираните зелкари од Софија кои ја имаа запоседнато организацијата веднаш по нејзиното формирање, полека одумираат. Хунзите испадна дека имаат 100 пат поголема свест од потатарените зелкари.
Стварно не знам каде виде 2 филма. Петров го растури папагалот.
А таа песна коj и знае историjaта и зошто беше забранета от србите после 1944?С истата таа песна беха откривани и закривани всички збирки на МПО!Aj kazhi mi dali znaesh chija partija e MPO i za chij interesi se borel istiot
Малку чудно знаеш...скоро 20 години независност,и дури сега на овој со портокаловата вратоврска му текна да оди на игранки каде се вее бугарското знаме,баш во времиња кога ти тврдиш дека МПО умира.Nitu ednoto nitu drugoto sum. Chisto me interesira kolku si zapoznaen so rabotite da tvrdish tolku raboti.
Tochno deka ambasadorot odi na nivnite konvencii na koj se vee bugarskoto zname.
Tochno deka imaat vrski so nekoi kongresmeni i ambasadori, no UMD ima steknato mnogu povekje prijateli vo kongresot otokolku shto MPO ima.
Kaj se piknaa vo ambasadata, moze da bidesh po precizen?
Malku kasnis, kontaktite so MPO se od podamna i ne gi zapocna ovoj so portokalovava vratovrska tuku se zapocnati od porano i toa go pravea site politicari ama srameskum. Odi na websajot i otvori na Convention i pod Past convention photos da vidis kogo ke go vidis tamu, ne e od crvenive tuku poranesen plav, vo momentov neznam dali e aktiven.Otvori pod slika 19,22,i 23. otvori za 2006 godina. http://www.macedonian.org/Convention/pastphotos.aspМалку чудно знаеш...скоро 20 години независност,и дури сега на овој со портокаловата вратоврска му текна да оди на игранки каде се вее бугарското знаме,баш во времиња кога ти тврдиш дека МПО умира.
УМД има стекнато многу повеќе пријатели од МПО?
За пријатели ги сметаш сенаторите шо се платен список на Турската Коалиција или?