Грчки геноцид врз Чамите- 25 јуни

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
12796.jpg

Во Тирана на 25 јуни обележан е гејскиот геноцид врз чамите-
Убиени многу невини луѓе- ....главниот ЏЕЛАТ Наполеон Зервас одговорниот виновник за геноцидот и егзодусот на етничкото албанско население во јужен Епир и Чамерија, имотите конфискувани....истото тоа што го правеле и врз македонците во Беломорска

25 Qershor, përkujtohet masakra ndaj popullsisë Çame

Погледнете ја фотогалеријата http://bw.balkanweb.com/fotoAlbum/index.php?id=1279&IDFoto=1279

Но , гејската политика и денес е иста како кон македонците така и кон чамите- негираат постоење и на македонци и на албанци- наводно вештачки творевини по Втора светска војна:tapp:
повеќе за нивното негирање на све што не е гејско - прочитајте на http://greeknation.blogspot.com/2010/06/blog-post_2964.html :drk:

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
М

Мартин`

Гостин
Тоа е тоа грчки копилиња никој не постои за нив само они постојат ебати глупаците а уствари они се вештачка нација.

Beowulf

Deep Fear
Член од
11 мај 2009
Мислења
362
Поени од реакции
35
Мора да се направи некој вид на сојуз меѓу Македонија и Албанија и евентуално Турција по однос на малцинствата во Грција.
Сам по сам никој не не ферма.

Член од
20 јуни 2007
Мислења
809
Поени од реакции
18
Со Албанците делиме многу слични судбини, без разлика дали нам тоа ни се допаѓа или не.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Мора да се направи некој вид на сојуз меѓу Македонија и Албанија и евентуално Турција по однос на малцинствата во Грција.
Сам по сам никој не не ферма.
Тука треба да се вклучат и Бугарите, Власите и евентуално Ромите. Исто така истерените Евреи од Солун не треба толку да молчат или да се прават големи гејци како Саркози.

п.с.
Што пишува таму во долниот десен агол на сликата?

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.099
Поени од реакции
174
Тука треба да се вклучат и Бугарите, Власите и евентуално Ромите. Исто така истерените Евреи од Солун не треба толку да молчат или да се прават големи гејци како Саркози.

п.с.
Da,treba da se vkluci sekoj protiv Grcite,sto se cuvstuva diskriminirano tamu...

Spored nekoi informacii 50% od naselenieto vo Solun bilo Evrejsko pred eden vek,a Grci imalo pomalku,kolku sto znam...

--- надополнето ---

Со Албанците делиме многу слични судбини, без разлика дали нам тоа ни се допаѓа или не.
Totalno se soglasuvam so tebe...

Mora da se napravi nesto protiv Grcistata...

B

Borg_Drone

Гостин
Што да се направи???Call 911 (nine-one-one)!?
Работата не е и до Грците, друг ги држи конците во рака.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270

п.с.
Не е се толкова лесно,колкото изгледа поверваj.

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
незнам дал сте го виделе ова што Никодим Царкњас им го кажува на гејците- ??
Чамите ги протеравте, ама орото нивно го задржавте..... тоа е чамско оро не е ваше , и јас имам видено какви ѕверства им имате направено на чамите.....

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Аиии го снимиле нешто Џејмандополус Бондолис стил :pos:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Каква Чамерија ??? Во тој регион 80% се Власи.Нека не се занесуваат многу Албанците.
Ами како, сега да има попис таму, не 80% туку 90% ќе се изјаснат како Власи. Знам јас, ми кажа врапчето мене. Шо има албанците, тука Власите нека си се бунат за Чамерија, си знаат тие како требе тоа. :))))

(ме насмеа да не пукни)

Kajgana Shop

На врв Bottom