За сите тројца - не сте свесни што напишавте затоа што не ја разбравте темава.Грција сака да експропреира земја на етнички македонци со што таа земја би била на грчката влада. Тоа е уште еден чин на етничко чистење на македонскиот народ. Му ја зимаат земјата и тој нема каде да посее и да работи и кога ќе увиди дека е асимилиран до максимум ќе си замине од Грција. Етничко чистење по учебник е ова. Не зборете глупости. Ова што вие сте го напишале, сте го чуле од некој филм и нема врска со ова. Ова не е заебанција.
Во право си. Се извинувам:smir: Не го видов убаво твојот пост а и погрешив затоа што беше реплика на заебанции. Но за другите двајца важи горенапишаното, и ти би се согласил со тоа, нели? Како и да е, се извинувам уште еднаш.Е сега вака, бидејќи ти воопшто ништо не си разбрал од она што јас го реплицирав на Џони Штулиќ, да ти здробам поедноставно. Џони рече:„Работава Русите ја окупираја Москва“, каде што тој со ова кажува дека не гледа проблем во конкретната ситуација, на ова јас му одговорив дека повеќе ми личи дека русите ја окупираат Чеченија, со мојата реплика сакав да му кажам дека како што русите вршат загушување на правата на чеченците во Чеченија, така и грците со ваквиот начин вршат притисок врз староседелците на тој простор т.е. Македонците. Се надевам дека во иднина нема да биде потребно толку здробено да пишувам за да ме сфаќаш во моите постови.:smir: