Грци бараат иселување на 600 Бугари

• Креатор на темата Креатор на темата demmian
  • Време на започнување Време на започнување

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Дома > Балкан
prazno.gif
Грци бараат иселување на 600 Бугари

Коментари (3)
prazno.gif
prazno.gif
22.05.2009 14:40
grcija-ambasada-sad.jpg

Жителите на грчкото село Ватилакос во близина на Солун излегоа денеска на протести против населените 600 Бугари во селото.
Демонстрантите побараа итна акција на грчкото Министерство за внатрешни работи за иселување на Бугарите, кои според нив, се занимаваат со „кражби, проституција на малолетни лица и трговија со наркотици“.
Затегнатите односи меѓу Бугарите и Грците се резултат на судирот, во кој што настрадаа четворица локални жители. Бугарите ги обвинуваат Грците дека не им ги исплатиле заработените пари.

шо се однесува до мене, нек си е*ат мајката и едните и другите...:toe:

шо се однесува до мене, нек си е*ат мајката и едните и другите...:toe:

Поентата ми беше да укажам дека Грците немаат почит кон никого,па и по цена тој ,,некој,, да е во НАТО и ЕУ.:toe:

А,и почнувам да согледувам дека во самата ЕУ членовите меѓусебе почнуваат да се зајадуваат.А,тоа не е на арно.:toe:

Да не завали "град" над беломорска тракија :nenene: Подобре за гејците да не се е*аваат со нас оти ке им стане лошо! И без това много сме им набрали.

ЈАс викам подобро грциве данесе закачаат со татариве затоашто кога ке летнат татарскиве пички да бегаат :vozbud:грчкиве педери тешко дека кеги стасаат:sekss:

ЈАс викам подобро грциве данесе закачаат со татариве затоашто кога ке летнат татарскиве пички да бегаат грчкиве педери тешко кеги стасаат

Ќе биде повторно...бугари су ушли у софију:pos2::pos2:

Ма кој ги е.... татарите, што сака нека им прават грците....баш ме заболе...:vozbud::pos2:
Цело време прдите тука Геjлада,геици и незнам што.Ама кога опре до "татари",е тогаj веке забраваме и за спор за име и за се и се сетивте што ве учеше Тито.Плукаjте сега по "татарите" и се ке е во ред.Малоумен еден...

Замислете неможеме да си ги решиме проблемите нит со Гејците нит со Блгарите... е сеа замислете што ќе се случи кога тие меѓусебе неможат да се разберат.

Ако сакате навистина да извадиме нешто од вакви работи, подобро стоете на страна, нека се докусурат. Бидејки ако дигне Македонецот глас, веднаш ќе здружат сили.

Тука става дума за цигани гурбетчиј.
Б'лгарите дето са надвор (така ли е "нав'н" на македонски?) не вр'шат такива работи. Тија са работливи хора дето недоим'ка ги е отвел там.

Ние одамна си ја бараме Беломорска назад ајде сега прво Татарите да се иселат и после да ни ја вратат Беломорска :salut:

Да, Бугарски грагани од ромски произход.
http://mediapool.bg/show/?storyid=152514

Уште вести за "Бугаро-Грчките односи":
http://www.focus-news.net/?id=f12007
http://www.focus-news.net/?id=n1189019

Па тоа е вашата држава :toe:

Грчката држава нема право да ги врати назад.Ако са направили престапление е мажно да ги уапса,но не и да ги врати назад.

Грчката држава нема право да ги врати назад.Ако са направили престапление е мажно да ги уапса,но не и да ги врати назад.

Со други зборови, да си ги држат, и ние не ги сакаме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom