M
Mario Gómez
Гостин
Ако тепаме утре, одмораме два дена после. Со Босна ќе си го ладиме и утредента пак одмор за втората фаза. И згора над се пак со 4 бода понатаму.
Многу ме изненади Докузовски, морам да признаам. Игра фантастична одбрана, уште малку да го дотера нападот и ќе газиме...Се слушнав со Марин Докузовски и го прашав што мисли за тие што мрчеа дека е неспособен тренер... Ми рече дека вечерва бил зафатен, но утре во 12 ќе може да дојдат да го бацат во газ!
Стручњаци, планирајте го времето за да не ја пропуштите шансата!
Е сега малку измени во оваа табела НИЕ ПОНАТАМУ СО 4 Грција со 2 така е подруго хахахахахахахЕдно сценарио
Утрешно коло Финска победа над Босна ние пораз и Хрватска победа над Црна Гора
претпоследно коло ние победа против Финска Црна Гора пораз од Грчка и Босна пораз од Хрватска
последно коло ние победа против Босна Црна Гора победа против Финска и Грчка и Хрватска нас би ни одговарало победа на грчка за да бидеме пред Хрватска со бодови за втора фаза
Со ова табелава би изгледала
ГР 10 (4 бода во втора фаза)
МК 8 (2 бода во втора фаза)
ХР 8 (без бодови у втора фаза)
ЦГ 6
БОСНА 4
ФИНСКА 4
Клучни би биле Финска да ја тепа Босна веќе утре и Босна и Црна Гора да изгубат од Хрватска и грција со тоа што Хрватска продужува како трета за да носиме 2 бода. Иии секако ние со две победи против Финска и Босна
Само пред време не треба да се скока пошто ова е ситуација ако не кикснат грција и хрватска... Во тек е првиот меч со Црна Гора па ќе видиме оптимист сум дека ќе изгубат.Инаку Грузија ја тепаше Украина па веќе извесно е дека е третата екипа која ќе се придружи од групата Д.
Со една победа сме во четврт финале, мада и во најлош случај без победа, пак би можеле да се најдеме таму.
Лееееј мора да го искористиме ова...