Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

Статус
Затворена за нови мислења.

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Ај...ај... свират со мали трубичиња...??? Ќе дојде еднаш Светско и во Србија и ќе им вратат мило за драго... :pos2:

Е се скинав од смеење... :pos2:

svetskoprvenstvous12275.jpg

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Дечки некако ми летнавте во облаци (колегите навивачи на Германија :smir:). Ај да скокнеме прво па да речеме оп. Очекувам и јас победа ама 6:0 (сериозни) коментари ко ќе прочитам се чудам. Сепак Србија е друг калибар од Австралија а натпреваров има финален карактер за нив па секако ќе гинат на терен. Ако први дадеме гол готови се според мене. Само ај прво да дадеме...

3:1 Германија после тежок натпревар и рововска битка мој тип.

Инаку и јас полагам утре ама ќе гледам прв да поминам па мамето негово да фатам во Фонтана во Мавровка да гледам (Ајриш само ако има време што тешко дека ќе има). Ти ебам и испит и се...

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Ако први дадеме гол готови се според мене. Само ај прво да дадеме...

3:1 Германија после тежок натпревар и рововска битка мој тип.

Инаку и јас полагам утре ама ќе гледам прв да поминам па мамето негово да фатам во Фонтана во Мавровка да гледам (Ајриш само ако има време што тешко дека ќе има). Ти ебам и испит и се...
ДА ДАДЕТЕ ГОЛ...!!!??? Како бе да дадете...??? Ти Германец да не си...??? Или германоман... Јас ако речев за Србија да дадеме гол, одма ќе бев србоман... Ама ај па ќе речам ЌЕ ГИ ТЕПАМЕ ГЕРМАНЧИШТАТА...!!! Ќе им ДАДЕМЕ минимум два гола...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ДА ДАДЕТЕ ГОЛ...!!!??? Како бе да дадете...??? Ти Германец да не си...??? Или германоман... Јас ако речев за Србија да дадеме гол, одма ќе бев србоман... Ама ај па ќе речам ЌЕ ГИ ТЕПАМЕ ГЕРМАНЧИШТАТА...!!! Ќе им ДАДЕМЕ минимум два гола...
Yep. И ако се замислиш убаво и ако сакаш да дојдеш до одговор зошто - и ќе дојдеш.

Вториов дел од коментаров твој пак ми посочува на твоето едноцифрено IQ па нема да што да одговарам :pipi:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.661
Поени од реакции
1.293
Ок, ај спуштете се малце на земја.
6:0 за Германија, а ? Што мислите вие, ќе се оствари тоа ? Не викам дека Германија не е јака, напротив, досега прикажаа најубав фудбал на СП, уживав додека ги гледав, и искрен да бидам помалку се плашам за утрешниот меч, али браќо, утре за Србија е најважен меч, бити ил не бити, па така да, не очекувајте толкава победа.
Единствено што може да се очекува е дека утре ќе има страшна борба на теренот и од двете страни. Швабите ќе се потрудат што побргу да завршат работа т.е да се пласираат во втората фаза, а од друга страна, пак, ние ќе се бориме за победа, дека ако утре загубиме, ќе значи пакување на коферите.

Н

'Никола'

Гостин
Ех што ти се вика мотивираност. Французите ја немаа и повторно изгледа ќе си ги спакуваат куферите пред цреме ко во 2002. Е таа иста мотивираност ја красеше играта на Германија против Австралија. После секој постигнат гол, играа како да е 0:0 или како да губат. Таа игра да продолжи да се игра, и не се плашам кој и да е на другата страна од теренот.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.661
Поени од реакции
1.293
Eee, треба да земеме пример од Мексико како се игра со срце за татковината.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Затоа што Франција во ниеден момент не изгледаа како „екипа“ никој за никого не трчаше, никој немаше да ги врати на нозе „капитенски“ да постапи (вБомел типче), мизерија беа едноставно. Со таков потенцијал во екипа вака да одиграш јас би ги гаѓал со патлиџани на аеродром да сум Французин.

Бек он топик:

Швајни е фит а Лев најавува дека и покрај прикажаното во првото коло Какау може да стартува наместо Клосе. На брзина и техника ќе оди Лев изгледа...

Н

'Никола'

Гостин
Швајни е фит а Лев најавува дека и покрај прикажаното во првото коло Какау може да стартува наместо Клосе. На брзина и техника ќе оди Лев изгледа...
Па да ти кажам право, и јас би го ставил Какау прва. До полувреме ако не даде гол, Клосе влегува.:)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Интересна варијанта е во секој случај. Дека ќе биде како со Австралија - нема. Ама важно е играта напред да е на исто ниво и да бидат стабилни позади. Тоа позади е најголема слабост дефинитивно. Србија ќе е сериозен тест.

Само како можеше овој термин да му го дадат на овој натпревар а во 20:30 да одат со Англија-Алжир :tapp: Гана се игра тек задутре... Нек се лечат еј...

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
ние ќе се бориме за победа, дека ако утре загубиме, ќе значи пакување на коферите.
Така е друже... Можам да ти кажам дека пакување на куфери ќе нема... Бар уште три недели... :vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
Ајде победа утре, минимална ќе биде у секој случај, Србија е меѓу првите 10 европски репрезентации секако(барем на квалификациите) и после ќе си го ладиме против Гана, ќе изваѓаме најмлад состав со историјата ... :)

А и јас мислам дека Какау треба да стартува, оти Клосе нема да добие ниеден дуел со Видиќ. А со Какау ќе играме без класичен шпиц и ќе везиме по терен. :)

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ajde utre so kejf ke gledam kako srbive si gi pakuvaat kufercinjata.

Bez navreda za srbomanite.

DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND UBBER ALLESSSS !!!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Утре мислам дека Србија ќе биде згазена од Германија со едно 3/4-0,па така да Германија сигурно завршува прва.Гана со Австралија ќе биде зезнато,али мислам дека и тука Гана ќе тепа така да,нема да има поголеми проблеми за Германија и Гана да се квалификуваат понатаму.Се се оствари како што мислев во оваа група..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom