Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Се извинувам....сум го постирал во погрешна тема....мислев дека сум во темата кај групана од Аргентина...повторно се извинувам... :smir:
:) Уживај бе, мало освежување во групава.:)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
незнам кој ќе победи, ѓабе да пишувам кога никој незнае тоа, ама дефинитивно навивам за Гана! Треба да сум будала да навивам за репрезентација чии навивачи се нарекуваат ‘‘спортски ортодокс(енорасни) браќа‘‘‘ со грчките навивачи...!
Ееее... кому се обидуваш да објасниш? :jaj:

Значи ти не навиваш заради фудбалот, туку заради навивачите. Одлично.
А Србите не навиваат за Хрватите заради фудбалот така? :tv:

Дај нека почне Србија - Гана зш ова не се трпи Словенциве и Алжирциве... тиња...

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Германија - Австралија 2:2 или 1:1
Србија - Гана 2:1

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Абе на ваши плави(уствари сега сакаат црвени да бидат:pos2:) неможе нико ништа.Посамобендисана нација немам видено до сега.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Тактичка игра на Антич очекувам во вториов дел Србија повеќе да ризикува и да се отвори. Гана стандардно добра и брза екипа ама мислам дека Србија ќе го покаже својот квалитет во второ полувреме.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.901
Поени од реакции
73.084
Слаба утакмица одново... Искрено очекував многу поубава утакмица, па се надевам дека вториот дел ќе биде подобар. Во првово полувреме Гана беше подобар противник. На ова првенство Африканциве покажуваат снажност и брзина, па да имаа уште малку подобра техника ќе можеа и да стигнат подалеку. Не верувам дек Србите ќе дозволат да го загубат овој меч ако се знае дека дојдоа со големи амбиции. Сепак типувам на нерешено, 1-1 мoжеби :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Kompleksi da se lecat na drugo mesto.Blagodaram
:pop: Ај сега просветли ме мене и сите нас тука и кажи ни кој комлекс Баварецот го лечи со неговиот пост кој ти го цитираш? Или можеби некои други навивачи лечат тука комплекси на никогаш неисполнети потенцијали, јадени шестарди, „тастатура-патриотизам“(ова важи за Србите тука не за сите жални србомачиња)... Ама нема врска нели - „Никој нас ништо не ни може“ и „Србија до Токио“ па глеј си СП на раат... мммм :tv:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.143
Поени од реакции
5.946
...и Дојчланд убер алес

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења