-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Ај, да ја разгорам темава, што мислите за Intel HD4400 и Intel HD5000 ?
Добри се за FullHD филмови.
Ај, да ја разгорам темава, што мислите за Intel HD4400 и Intel HD5000 ?
Одговор како и што очекував, а да пишев мислење за Titan, имаше од свршувањето у постот сперма дури да има, ама ајДобри се за FullHD филмови.
Одговор како и што очекував, а да пишев мислење за Titan, имаше од свршувањето у постот сперма дури да има, ама ај
Абе, добро знам што нудат, ама нормална дискусија не може ли да се води ? Форумов за курнази станал само, за курчење и јадењеТолку нудат графичките, што повеќе да ти пишам?![]()
Абе, добро знам што нудат, ама нормална дискусија не може ли да се води ? Форумов за курнази станал само, за курчење и јадење, читам по темиве само срања, се признава ли нешто под gtx 560 и под i3 ? Или тешко ? Да не можеш да дискутираш, за што е форумов ? Искуства, едно друго, не одма тури му кур на тоа бе старо е или слабо е имаш i7 мајка е. Знам јас што е што, него онака ми се дискутира за low end мислам HD5000 e mid, ама ко шо глеам, све експертишта за high end има на форумов, па не може муабет да се направи, продолжете само така, стварно не знам форумов кај отиде
Од која продавница е попустов ?
DD-com, http://webshop.ddcom.com.mk за подетални информации..ако си заинтересиран за купување....цените за новата серија на AMD/ATI се грабеж.Од која продавница е попустов ?
добро ке одговори ли некој на тоа прашањеиграв еуротрак симулатор 2 и пред 2-3 дена почна од време на време да ми се гаси мониторот и пишува но сигнал инпут и ништо не работеше ни тастатура ни маус,Му давав рестарт и после се си работеше како треба ама вчера пак така се изгаси мониторот и кога го рестартирав кога подига виндоус и пишува велком пак истото ми се гасеше мониторот и ја извадив графичката ја издував и пак ја наместив и рамот го извадив и издував и се уклучи и пак можеше да се игра некоја игра. Денес пуштив дота 1 да играм и пак се изгаси мониторот и нејќе да се пушти никој игра
Абе, добро знам што нудат, ама нормална дискусија не може ли да се води ? Форумов за курнази станал само, за курчење и јадење, читам по темиве само срања, се признава ли нешто под gtx 560 и под i3 ? Или тешко ? Да не можеш да дискутираш, за што е форумов ? Искуства, едно друго, не одма тури му кур на тоа бе старо е или слабо е имаш i7 мајка е. Знам јас што е што, него онака ми се дискутира за low end мислам HD5000 e mid, ама ко шо глеам, све експертишта за high end има на форумов, па не може муабет да се направи, продолжете само така, стварно не знам форумов кај отиде
Примамливи се овие r9 270x и 280x... само мора и јако PSU за 280x да се има. Башка и со mantle технологијата може да се пробијат AMD
добро ке одговори ли некој на тоа прашање