Хехехе. Не се купувале компјутери. Па петокот купував за муштерија еден компјутери додека чекав од банка парите да се префрлат па налози глупости, некаде околу 1 саат ми се фати чекањето. Неможеш ни да си замислиш колку многу роба продаваат дневно. Остај ти тоа што си зборат.Аха, зошто тогаш вчера на А1 вести плачеше директорот на МАСИТ (не ми текнува како се викаше) дека компјутерскиве фирми губеле "стотици илјади евра" промет дневно, бидејки никој не купувал ни компјутери ни делови,чекајки да се намалат цените? Или дека дел од фирмиве веќе направиле корекција на цените, само да продадат некој компјутер. Што знам, може сум само јас наивен :kesa:
Ја бев тој што ја бараше. И ја ти кажав дака 7600gs е слаба. А не е точно дека 7600gt е само за pcie слот. Погледни во ценовникот на Anhoch и ке ја видиш за AGPДечкото бараше графичка картица за на AGP слот и затоа му ја препорачав неа. 7600GT е за на PCI-e слот.
9550 е појака од 6200ката.Ve molam dajte sovet dali asus 6200 128 bitna(valjda) so 128 mb ram vredi nesto (ne igram igri) mojava ati 9550 so 256 ram me polude
Таа графичка има доволно моќ за само слика да ти дае, дури и за таа намена е скапа, имаш за 1800-2000 у Анхоч ако ти е за слика. Гејминг? Хаааа ке се прашаме!Момци што ќе кажете за оваа графичка ја бидуе ли за оваа цена 3020 ден.во Anhoch.
Galaxy PCX GeForce 8400GS 256MB???
дајте некој совет
Не се исплати да дадеш +500 денари за рамот, не значи ништо, башка шо е ДДР2 - послаби перформанси.Што би препорачал ти за гејминг само да не е многу скапа?
а оваа Galaxy PCX GeForce 7600GS 512MB ,оваа е 4430 денари?
Луѓе ај ако може накој да ми прати user32.dll фајл за MSI gForce 8600GT ако уопште постои таков фајл за графичкава. Ако никој го нема нека пише веб-страна кај шо може да се најде. Однапред благодарам.