Градежен факултет

Член од
4 август 2012
Мислења
160
Поени од реакции
57
Ај тие шо бевте да се запишувате денес кажете нешто повеќе за овие документи:

-Пријавен лист (дали е оној истиот како на денот на пријавувањето затоа што јас имам дома уште еден резерва, купив минатиот пат) :pipi:
-Формулар за запишување на семестарот (што се пишува, каде може да се набави?)
-Интерен формулар за запишување на семестарот - анкетен лист (каде може да се набави, го даваат таму или мора да се симне од интернет)
-Потполнет статистички лист ШВ-20 (WTF???) :гомце:

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Јас бев денеска и сум прв запишан студент на Градежен. :vozbud:
Ај тие шо бевте да се запишувате денес кажете нешто повеќе за овие документи:

-Пријавен лист (дали е оној истиот како на денот на пријавувањето затоа што јас имам дома уште еден резерва, купив минатиот пат) :pipi:
-Формулар за запишување на семестарот (што се пишува, каде може да се набави?)
-Интерен формулар за запишување на семестарот - анкетен лист (каде може да се набави, го даваат таму или мора да се симне од интернет)
-Потполнет статистички лист ШВ-20 (WTF???) :гомце:
Нема врска тој пријавен лист со овој новиот. Значи се што наброја тука, го купуваш во скриптара на факултетот за 150ден (бараш пријавен лист и добиваш три во едно). Во првата училница до шалтерот, се даваат примери како треба да се пополни индексот (треба да го пополниш и да залепиш сликичка (има лепак, без гајле)). Го добиваш исто и анкетниот лист со предмети кои треба да ги внесеш во индексот. Одиш земаш индекс, го пополнуваш како што е наведено и ги предаваш на шалтерот заедно со пријавните листови (на истиот тој на кој беа уписите).
Се надевам дека ќе ви биде од помош. :)

Член од
24 август 2012
Мислења
19
Поени од реакции
1
Јас бев денеска и сум прв запишан студент на Градежен. :vozbud:

Нема врска тој пријавен лист со овој новиот. Значи се што наброја тука, го купуваш во скриптара на факултетот за 150ден (бараш пријавен лист и добиваш три во едно). Во првата училница до шалтерот, се даваат примери како треба да се пополни индексот (треба да го пополниш и да залепиш сликичка (има лепак, без гајле)). Го добиваш исто и анкетниот лист со предмети кои треба да ги внесеш во индексот. Одиш земаш индекс, го пополнуваш како што е наведено и ги предаваш на шалтерот заедно со пријавните листови (на истиот тој на кој беа уписите).
Се надевам дека ќе ви биде од помош. :)
А тие три во едно се пријавен лист, формулар и интерен формулар? А статистички лист ШВ-20?

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
А тие три во едно се пријавен лист, формулар и интерен формулар? А статистички лист ШВ-20?
Едно од овие е исто, не знам што, но има само три листа...
--- надополнето: 30 август 2012 во 17:50 ---
А индексите кај ги земаш кој ти ги дава?
Бесплатно во првата училница до шалтерот. Ајде ќе се снајдете лесно е... (y)

Член од
4 август 2012
Мислења
160
Поени од реакции
57
Уплатницата со АДМИНИСТРАТИВНА ТАКСА има уплатна сметка 840 ХХХ 03161. На местото на Х кои бројки треба да стојат? Сакам да ја уплатам тука во мојот град ама ми прават проблем. Не даваат без тие 3 бројки. Тоа било демек некоја шифра на општината ама за општината од Скопје треба да се пишува шифрата (кај што се наоѓа факултетот) или за мојот град? :mad:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
А што е финтата со кредитите, 35 кредити треба да имаш од предметите што ќе ги одбериш?

Член од
24 август 2012
Мислења
19
Поени од реакции
1
Луѓе јас не познавам ниеден колега и тоа ме плаши :)) Што е со вас? Имате некој познат..?

Член од
4 август 2012
Мислења
160
Поени од реакции
57
И јас не познавам никој инаку сум на конструктивна ама тука на форумот изгледа повеќето сте на геодезија :вонзем:

Kajgana Shop

На врв Bottom