Го ѕиркате ли соседот?

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
И да сакам да ѕиркам не можам пошто џамојте од куќата или ми гледаат на улица или во дворот.А и немам некој интересни кошии.Куќите ни се оддалечени со прилично големи дворови,па не се гледа ни слуша ништо.
А Скопје пред две години живеев во еден стан на 5 спрат,и се` се гледаше во становите на другите пошто зградите беа многу блиску.Е таму,и да не ти беше отворен џамот, ќе видеше каков е распоредот во станот и што гледаат комшиите на тв.Плус становите беа нови,па ако само малку го повиши некој гласот е тогаш се слушаше се и на комшијата студент му ги знаев сите проблеми со девојката пошто секој втор ден се расправаа и се дереа:pos2:

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Lele temava:pos:Ja sakam Makedonija:oeoeoe:
Koga sum doma-doma, prozorot od sobata koja mi e na potkrovlje mi gleda pravo vo dvor na Zlatko komsijata! Ne postojat zborovi koi soodvetno bi go opisale Zlate! Ivana koga ke mi dojde na kafe pominuva najmalku 15min pokraj prozor...luda:pos2:Jas ne sum go zirkala on purpose NO nekolku pati sum ostvarila nenameren kontakt rano na sabajle, toj po bokserici se seta niz dvor a jas taka dojcinovska obezprslucena zaletana da otvoram prozor ili krenam roletni:pos:
Vo skopskoto doma, lokacijata na stanceto e taka pogodena , taka sto ako ima voajeri forumgii koi sakaat vo ranite utrinski casovi najcesto sred sesija, da se opustat so zezok studentski seks praktikuvan od studentite ili studentkite vo sprotivnata zgrada, slobodno neka povelat:pos2:Bea videni od cimerkata mi vo 03.00..na gam od pozadi...so zapaleno svetlo ej:vozbud:odi pa ne gledaj posle...posle ovaa slucka od cimerstvoto na ulica Bojmija bea nareceni "ebacite"! A tie nad nas bea neumorni, glasni seks-praktikanti vo nedela:pos:Tetkata od mene bese slusnata ne ednas, ne dva pati ami nekolku pati kako glasno go izrazuva, izvikuva niz krik nejzinoto zadovolstvo...a jas dole sum sednala i spremam izpiti...:toe:
Leleeee be sakam doma:aplauz:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Зависи какво ѕиркање се мисли. Ако е такво, само на соседот дома да го ѕиркаш, тогаш не, бидејќи не сме толку блиско да се гледа таа што прави. А така, имам една комшивка, кога оди до продавница и се враќа, си ја изгледувам едно убаво онака...:):)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе нема што да се ѕирка затоа се ослонувам на ушите и си замиславам што може да прават комшииве ама за моја несреќа се дрољи се. те 80 годишни старци те мали бебиња некој така да не буди интерес.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
хахахха го ѕиркам многу често :pos2::kesa:

Член од
7 февруари 2007
Мислења
44
Поени од реакции
1
Кај мене во зграда и зградата залепена до мојата , воглавно има старци кои и не се баш интересни за гледање , а и не ме интересира мнг , мнг како другите го живеат животот... Еднаш летово другарки ми беа на кафе, седевме на балкон и отспротива имаше еден старец кој редовно неколку дена по ред си седеше на балконот во ќошот и ја сончаше главата... :toe: Други неам ѕиркано

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Соседот не!
Но соседката да..понекогаш и со двогледот :wink:

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
па не не ме интересираат уопште или незнам не ми го привлекле вниманието за да ги ѕиркам

Член од
25 септември 2008
Мислења
39
Поени од реакции
4
Ne, nikad, zasho mi se odalecheni po 6 metri od domov i teshko odi, dodusha moja greshka e nemam dvogled...:jaj:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
богами коа ке се спукаат горе .. обожавам да прислушкувам и после да ги реметам.. мухахахахаха

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
уфф,комшика ми нон стоп ја посматрам,па што ми го разубавува денот кога ке ја видам:pos2:
и после си правам фантазии,у стил-
а да ти го.....:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom