Го тепале Дедо Мраз во Чаир

N

NikolaMKD91

Гостин
Алахууууу Акбар че го тепат Дедо Мраз у Чаир. Че го пукат со калаш и бокс Дедо Мрази, како што го прикажуваље на сљиката. Зашто је каур и не го сечел меѓу ногите. Покрај цар Душан че го рушеле и свака елка у Чаир и че го паљеле сваки каур што го има дома ељка. Денес го љепеле по цел Чаир пљакатот. Алаху Акбаааар. kuq e zi . Muhhammedi ajejhi selam. Доле Дедо Мраз :pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

2

~2A

Гостин
Ова не е за смеење, ама од друга страна па повеќе би заработиле Дедо Мраз-овците затоа што вака се изложуваат на опасност да бидат тепани.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.242
Поени од реакции
1.299
Сите сте христијани само не признавате !!!!!!!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380
A da pratime dedo mraz vo Cair i da vidime kolku decinja ke se soberat okolu nego pa plus ako deli po nekoje cokolatce. Pa da vidime dali ke go nokautiraat dedo mraz koga nivnite deca se zadovolni i srekni. Prostotilokot nema granici. Inace ova veke lici na Saudiska Arabija ili Iran kade sto gi besat Hristijanite.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
воопшто не е смешно, овој комерцијализиран лик Дедо Мраз е всушност современа преобразба на христијанскот светец Свети Никола,Санта Клаус , така да....:mad:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380
Ова е дело на вахабисти. Не се палете и не генерализирајте одма.
Spreci nego leci. Skoro sekoja rabota pocnuva so mali dela od mala grupa na lugje pa ako kutis i gi ostavas da pravat sto sakaat tie stanuvaat se pogolema.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Не разбирам....Мухамед го тепа Дедо Мраз ?....бидејќи како што знам ликот на Мухамед не смее во ниеден случај да биде насликан.

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Не разбирам....Мухамед го тепа Дедо Мраз ?....бидејќи како што знам ликот на Мухамед не смее во ниеден случај да биде насликан.
Вахабија го тепа, не Мухамед....темава не е за чек дис аут, туку за религиозни идиотизми - и дедо мраз као извитоперено религиско-конзумеристичко ѓубре и вахабиите као носители на пропаст на светов...

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Ова е дело на вахабисти. Не се палете и не генерализирајте одма.
Мило ми е што има муслимани што се OK со ова, уствари да не те прочитав ќе мислев дека ова е став на сите муслимани во Македонија, бидејќи во Тетово од лани мислам дека ја забранија големата елка во центарот на градот.. што се случи со тоа?

Kajgana Shop

На врв Bottom