Го мразам овој клуб затоа што...

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Јас ги мрзам Реал и тоа во последниве 5-6 години!Почнаа да крадат играчи и само ѕвезди да купуваат!Еден играч не излегол од нивна школа!Само оној Калдерон ко некоја пичка плаче за најдобрите играчи!Ебате тимот таков!!!

Плус сите Грчки и Шконски тимови!:kesa:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Мене ми е Рома најгадна екипа, не само поради тоа што сум фан на Лацио туку и играчки ама ич не ги сакам почнувајќи од Тадеи, Панучи, Касети, Перота...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Јас ги мрзам Реал и тоа во последниве 5-6 години!Почнаа да крадат играчи и само ѕвезди да купуваат!Еден играч не излегол од нивна школа!Само оној Калдерон ко некоја пичка плаче за најдобрите играчи!Ебате тимот таков!!!

Плус сите Грчки и Шконски тимови!:kesa:
Шо зборите бе глупости какво крадње.Со силали ги носат играчиве не епа тогаш какво крадење.Си имаат бе пари си купуваат играчи им се може,и башка откако дојде калдерон ремонт направија и ете лом праат у шпанија така да никој не плаче по ѕвезди.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.030
Поени од реакции
1.517
Челзи...ради абрамович само ради него

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Go mrazam abramovic daval mn pari za fudbaleri da dojdat vo celzi ajde odma celzi krvno ce go mrazam malce mi e smesno a i glupo. Dali nekade pisuva ili e ograniceno koj kolku pari moze da dadi koga bi imalo takvo pravilo ne bi ni daval ima ke dava,ili igral nekoj vo toj tim i ke go mrazam i timot .Navivam za ZVEZDA i BARSA normalno gi mrazam partizan i real zs se naj ljuti rivali i golem del od nas mrazat tim koj e ljut rival na timot za koj naviva........

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.908
Милан се провлече до Лига на Шампионите, и тоа си е тоа:toe:
аман веќе прекинете со тоа Калчополи.Јадни се овие муабет и веќе како Милан требало да игра втора лига и бркање своја неоснована правда.Судот си кажа се друго е фантазија и испуцавање комплекси

И годинава сакаа на сличен начин да влезат низ мала врата пак во ЛШ, ама не им успеа..
Каде виде ти официјално од Милан барање да се игра ЛШ оваа година,или ако Гол ком рекле тоа е готова работа.
Ама ако судот во Италија не ги осуди, Господ е голем, па затоа годинава ќе си играат во УЕФА..И
Ова е патетика невидена “њињиаињињи Господ е голем он ги казни ке играт УЕФА’’.По стоти пат сконтајте нешто,за Милан не е проблем ЛШ,за разлика од другите Италијански клубови Милан таму значи нешто, не е сталка за некој друг и една сезона отсуство ке ја компензираат со титула како многу пати до сеа.

п.с дигам тензија за вечер :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Епа на гол.ком пишуваше дека Галијани бил во седиштето на УЕФА да се увери, и што ти ја знам таму..Ама по се изгледа дека уште една манипулација е, да се врти некој муабет..Да им дадат лажна надеж на фановите на Милан, или којзнае што е работата.Како и да е, тоа е минато,погледите треба да се насочени кон иднината..Вечер на дуелот со Милан очекувам да гледам интересен меч..Пејо..Ќе игра Роналдињо?Имате некое стримче, пошто овие од Телма изгледа дека нема да го пренесуваат..На myp2p нема, да не знаете некоја друга страна?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.908
КикоМЦ;1574657Ќе игра Роналдињо?Имате некое стримче напиша:
јок не игра Роналдињо уште се на олимпијада пола се повредени само Инзаги се враќа, за стрим не знам али мислам дека ке ја дават на таа романската ТС ако ја фаќаш провери

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
јок не игра Роналдињо уште се на олимпијада пола се повредени само Инзаги се враќа, за стрим не знам али мислам дека ке ја дават на таа романската ТС ако ја фаќаш провери
Ја фаќам:)Се читкаме по форум после натпревар:)
edit На програмата не Телеспорт не ја пишува дека ќе се пренесува..тука

Член од
3 април 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
Good 2 be back! Ја мислам дека темава не треба да постои ваква како што е! Зошто? Аман бе луѓе, зарем останал некој кој гледа фудбал зошто го сака спортот, зошто се пали кога ќе види убав гол (макар бил од противничката страна!), ЗОШТО адреналиот ти се крева 100% кога твојот тим ќе победи лига на шампиони! Иако сум страсен фан на Реал и Ливерпул, не ми пречи да слушам како некој ги сере...секој си има свое мислење и го почитувам тоа. Ама јас никогаш не сум ја мразел Барса, ниту Манчестер, ниту Јувентус, ниту никој.
ЕДНО Е ДА НАВИВАШ...ДРУГО Е ДА МРАЗИШ. Сите тие политики што ги изнапишавте горе, најверојатно и се точни, ама, ние и така не сме вмешани во тоа, па шо има да си чукаме главата и да дозволиме група богати бирократи да ти го усерат задоволство! Без конкуренција и ривалство, нема да постои ниеден спорт (освен можеби шах), ама да гледаш фудбал само за да сереш тим кој не ти се допаѓа или го „мразиш“, си ја блокираш магијата на дриблингот на Меси или одбраната на Буфон или шутот на Роналдо, а со тоа и фудбалот не е задоволство, туку тензија!

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Ги мразам Реал поради тоа што се најголеми странски ривали на Баерн и затоа што ги земаа сите најдобри фудбалери на планетата

Toxic Boy

I'M MACEDONIAN!
Член од
27 јуни 2008
Мислења
215
Поени од реакции
3
јас ги мразам манчестер јунајтед затоа што се прават нај добар тим а се виде што направија вчера без кристијано роналдо. тоа покажа дека да не е тој тие ке беа никој и ништо. плус испаднаа најголеми ***** со тоа што не го продадоа на реал а роналдо сакаше да си оди од манчестер.

Член од
17 јули 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
ГИ МРАЗАМ ТОТЕНХЕМ ЗАТОА ШО СЕ НАЈЛУТИ РИВАЛИ НА АРСЕНАЛ

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Gi mrazam Mancester United zaradi onoj PEDERON C.Ronaldo i onoj VAMPIROT Ser Aleks Idiotski !!!!!

Inaku navivam za Barcelona i Milan :helou:

p.s i po malku gi mrazam Real i Inter :baeh:

Член од
18 август 2008
Мислења
20
Поени од реакции
0
1. Ги мрзам Реал затоа што купуваат само ѕвезди-играчи се веќе докажани, а дали само двајца излегле од нивната школа
2. Ги мразам Челзи затоа што пред 5 год беа никои и ништо а, откако дојде оној мафиашот сега се споредуваат со Манчестер и Ливерпул алооооооооо!!!!!
3. Ги мрзам Јуве затоа местат и сите др такви слични

Kajgana Shop

На врв Bottom