Good 2 be back! Ја мислам дека темава не треба да постои ваква како што е! Зошто? Аман бе луѓе, зарем останал некој кој гледа фудбал зошто го сака спортот, зошто се пали кога ќе види убав гол (макар бил од противничката страна!), ЗОШТО адреналиот ти се крева 100% кога твојот тим ќе победи лига на шампиони! Иако сум страсен фан на Реал и Ливерпул, не ми пречи да слушам како некој ги сере...секој си има свое мислење и го почитувам тоа. Ама јас никогаш не сум ја мразел Барса, ниту Манчестер, ниту Јувентус, ниту никој.
ЕДНО Е ДА НАВИВАШ...ДРУГО Е ДА МРАЗИШ. Сите тие политики што ги изнапишавте горе, најверојатно и се точни, ама, ние и така не сме вмешани во тоа, па шо има да си чукаме главата и да дозволиме група богати бирократи да ти го усерат задоволство! Без конкуренција и ривалство, нема да постои ниеден спорт (освен можеби шах), ама да гледаш фудбал само за да сереш тим кој не ти се допаѓа или го „мразиш“, си ја блокираш магијата на дриблингот на Меси или одбраната на Буфон или шутот на Роналдо, а со тоа и фудбалот не е задоволство, туку тензија!