jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.577
- Поени од реакции
- 27.422
ХахахахаххаAjde jogurt revolucija na chelo so Aleks Bugarski protiv SDSM.
Револуција против СДСМ... пародија бе.
ХахахахаххаAjde jogurt revolucija na chelo so Aleks Bugarski protiv SDSM.
епа тука играат опасно....особено ако го променат името...Рецептот им пронајден на ВМРО ДПМНЕ нема стриктно десно-лево. Туку најдоброто од двете, за лево го купуваат социјалниот мир, а за десно го хранат патриотизмот .
Точно,пристапот игра голема улога,само верувај дека државава не ни ја оставија без опозиција,повеќе ме радува фактот што полека почнува да се јавува стабилна опозиција во самата позиција.Се повеќе членови на ДПМНЕ согледуваат дека не се баш “коњи“,како досега.Пристапот е важен АБЦ, дневната политика по било која цена ти удира лесно од глава, не случајна беше „реинсталацијата на системот на портокаловите“ и морам да кажам многу успешна за разлика од другата страна.
Другата страна се покажа како импотентна без својот тестостерон Бане. Тролчињата се слика и прилика за состојбата во партијата, безизлез. Ни ја оставија државава без опозиција.
да, точна ти е констатацијата, но да те подсетам на времето леваци деснаци од пред 91вата.....Тоа не враќа назад во времето.Точно,пристапот игра голема улога,само верувај дека државава не ни ја оставија без опозиција,повеќе ме радува фактот што полека почнува да се јавува стабилна опозиција во самата позиција.Се повеќе членови на ДПМНЕ согледуваат дека не се баш “коњи“,како досега.
нема потреба и онака народот од кампањите веке мисли дека.....Nema shto da se vrakjame nazad vo vremeto,fakt stanuva deka opozicijata se podobruva a ochigledno e deka pozicijata ostana so prstot vo usta,nivnite navodni tvrdenja za izliten sostav vo opozicijata padnaa vo voda shto po moe mislenje treba da ja vrazumi vlasta i konechno da trgnat rabotite kako shto treba.
A јас мислам дека не е нужно лоша опција да си го напикаш праэното главче таму кајшто (се надевам) сонце не ти свети....samo ne mislam deka promena na ime e nuzno losa opcija...