Глупи текстови (стории) по македонските весници, сајтови...

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Ne znaev sto da stavam kako naslov za ovaa tema...Dali covek da se smee dali da place...
Ako moze nekoj da mi go ovoj del od tekstot objaven na idividi

’Рчење

Научниците не го открија лекот за сидата, но затоа открија зошто некои луѓе се хронични ’рчачи.

Tragedijata e vo toa sto SIDATA nikade ponatamu voopsto i ne se spomnuva

Eve i link
http://www.idividi.com.mk/Zdravje/Medicina/319910/index.html

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
Уште еден бисер? :D

А пази го овој текст на истиот сајт:

Што сакаат мажите?
Партнерката со голи гради да го допира по грбот.

Секс кога таа на себе има само високи потпетици.

Таа да му ги бакнува градите исто како кога лиже сладолед.

Секс кога сите светла се запалени во собата.

Нејзините раце да го допираат меѓу нозе додека вечераат во некој ресторан.

Таа да ги соблече гаќичките и да му се качи одозгора, додека се уште на неа е кусото здолниште.

Oва ти е новост на столетието! Да не го прочитав, никогаш немаше да знам што сакам! :lol:

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Таа да му ги бакнува градите исто како кога лиже сладолед
Moze nekoj da me nauci kako da lizam sladoled baknuvajki go??? :lol: :lol: :lol:
Ili ako cuvaj boze fatite sida ne se sekirajte naucnicite otkrija zosto 'rcite koga spiete :lol: :lol: :lol: :lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
Пази колку е идиотски текстов:

Идивиди и ВЕСТ (во соработка) напишаа:
Која Сања?

Која Сања? Не познавам таква. Не сакам да ја видам веќе, и за мене таа не постои. И онака сега си има друг дечко, па нека си тера понатаму", ни рече Адриан Гаџа за неговата екс девојка, манекенката и водителка Сања Николиќ, со која по две години љубов, се разделија летово.
Популарниот пејач личеше на неговите колеги од светската музичка сцена. Со одличната и смилсена кореографија која сам ја работи, Гаџа покажа како треба една sвезда да се однесува на сцена. За разлика од него, неговите колеги кои пееа на плејбек стоеа како здрвени. Веднаш по настапот му се залепија девојки кои бараа автограми и се сликаа со него.
Пази го текстов ти се молам, прво се зборува за Гаџа и Сања, а после (неприметно) се префрла на нешто што никаде во текстот не е објаснето.
Имал кореографија кога го давал интервјуто за Сања ли?

:cls:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
Идивиди напиша:
Врели совети

За мажи -Пред да започнете со јазикот да си играте по телото на партнерката, и се додека да стасате до "најжешкиот" дел, ставете во устата коцка мраз, или некоја тврда бомбона...Вам ќе ви биде освежувачки и забавно, а вашата женска ќе ја лазат "морници од возбуда"...

За жени -И мажите сакаат слично, па пред да го доведете типот до лудило со едно стручно фелацио ( бакнување на неговиот орган), во устата ставете рапава коцка мраз. Со ледот во устата задржувајте се на врвот од неговиот орган.

:arrow: За двајцата: Ако сте на песочна плажа, на песокот цртајте си ги половите органи, па тоа додатно ќе ве возбуди.
:lol: :lol: :lol:

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Acid напиша:
Пази колку е идиотски текстов:

Идивиди и ВЕСТ (во соработка) напишаа:
Која Сања?

Која Сања? Не познавам таква. Не сакам да ја видам веќе, и за мене таа не постои. И онака сега си има друг дечко, па нека си тера понатаму", ни рече Адриан Гаџа за неговата екс девојка, манекенката и водителка Сања Николиќ, со која по две години љубов, се разделија летово.
Популарниот пејач личеше на неговите колеги од светската музичка сцена. Со одличната и смилсена кореографија која сам ја работи, Гаџа покажа како треба една sвезда да се однесува на сцена. За разлика од него, неговите колеги кои пееа на плејбек стоеа како здрвени. Веднаш по настапот му се залепија девојки кои бараа автограми и се сликаа со него.

Go vidov tekstov i bas mi tekna, ama eve i ti na ista misla si bil...A be ne se normalni, ni kade nastapuval za koj festival stanuva zbor...alal da im e.

A za votriov tekst sto si go stavil ednostavno onemev, ne znam so da kazam :roll: :lol:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Гледачите во салата во Градскиот парк, при претставувањето на играчите, силно се "исплашија" кога слушнаа дека во екипата на Луксембург ќе игра и Шумахер.
"Леле овој ќе не вози како што сака", реагираа дел од гледачите. Подоцна се покажа дека имењакот на славниот возач во Формула 1, Михаел, Том е со повеќе од скромно познавање на кошаркарската игра, како и целата екипа на Луксембург.

Вечер, спортска редакција

Дал да се смеам, дал да плачам? :shock:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не мис е верува!! ја би плачел, еве солзи ми доаѓаат, не знам дали од смеа или од болка на душава што има толку глупоњи на светов и тие да се кај нас.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Инаку штосниот и "фанки" новинар се вика Славчо ТРОШАНОВСКИ

Нормален ли е?

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Мислам дека само во Македонски весник ваква работа можеш да прочиташ... :cls:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
колку е глупа сторијава :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

ја би го убил шефот у редакцијата што му дал тоа да го пушти у весник

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Гижо напиша:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
колку е глупа сторијава :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

ја би го убил шефот у редакцијата што му дал тоа да го пушти у весник
Ондак треба да потепаш пола од уредниците во весниците кај нас, башка и по телевизиите :)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
spooky напиша:
Ондак треба да потепаш пола од уредниците во весниците кај нас, башка и по телевизиите :)
е ако де :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom