Каде ??? ова да видам и не вервамЗошто бе?
Јас викендов во центарот на Охрид, со друштво на маса пиевме: две ладни макијата, еден нес и едно скопско пиво - сето тоа не чинеше 40 денари. Како? Е ајде де...
Сте го шармирале келнерот, овај келнерката де :wink:.Зошто бе?
Јас викендов во центарот на Охрид, со друштво на маса пиевме: две ладни макијата, еден нес и едно скопско пиво - сето тоа не чинеше 40 денари. Како? Е ајде де...
Мислим дека треба да го постираш ова во темата: Математика + Логика :pos2:Зошто бе?
Значи,сакаш да кажеш дека сето тоа НЕ било 40 ден така,туку некоја друга рандом цифра над 200,нели?:helou:Зошто бе?
Како?како успеа де ? по набавна да ти ги давале пак нема ни математика ни логика
loooooolКако?
Две макијата - 140 денари
Нес -100 денари
Скопско - 100 денари
Да налеташ на неписмена келнерка од Охрид која мисли дека 5 евра се 600 денари - PRICELESS! :pos2:
За се друго постои Mastercard.
Mozno e ako ste i izbegale na kelnerkata pa taksito da ve kostalo 40 denaraЗошто бе?