Да, и планетата е рамна плоча која ја држат 3 китаБог је створио Адама и Еву не Адама и Стеву![]()
Геј си ?Ама ние не парадираме со пердуви во газот и лакирани нокти...тие сами себе си го убијале
Или можеби ЕУ ги покрива трошоците?
Ако е така, зошто имам впечаток дека ЕУ директно поддржува и финансира СИТЕ девијантни појави кои може да се појават во едно општество?
Фуере и холандскиот амбасадор отворено ги поддржуваат ваквите појави, дури изразија и осуда кон оние кои сакаат децата да им растат во здраво, незатруено општество.
(Во неколку наврати потврдено е дека Фуере имал приватни затворени забави на кои присуствувале само мажи)
http://www.uzice.net/kremansko/index.htmU Srbiji neces moci da razlikujes koje je musko, a koje je zensko celjade. Svi ce iste aljine nositi. Ta nesreca ce nam doci sa drugijeh strana, ali ce se kod nas najvise zadrzati. Vidjece se mladozenja i mlada, a niko nece znati koje je od njih dvoje nevesnik, a ko nevjesta.
Narod ce izglupiti i glupiti sve vise. Radjace se ljudi, a da ne znaju ko im je djed i pradjed. Ljudi ce misljeti da sve znaju, a nista znati nece.
Kad miris izidje iz poljskoj cvijeca, kad milost izidje iz covjeka, kad rijeke izgube svoje zdravlje...ondakar ce nastupiti najveci opsti rat...
Ај што ме насмеа на овие циркузи...види у темата ЛГБТ што сум и како сумГеј си ?
Право у целта Милојко, добро кажаноЧиме се Паметан Стиди Тиме се Будала Поноси. Све е кажано.
Кој ку. мора да парадираат да се експонираат.
Да не ја заборавиме интелектуалната способност на навивачите, сите се со докторати, а неколку веќе се занимаваат со решавање на проблемот со исцрпувањето на фосилните горива, лек за рак, како и првата српска мисија на марс(планирана некаде 2014).И немаше да има потреба од цела војска полицајци и толку многу арчови, да не беа тие ретардираните “патриоти“ кои бегаа од Косово, а сега покажуваат машкост на педери.
Ти се срамиш од својата сексуалност бре?Чиме се Паметан Стиди Тиме се Будала Поноси.
Кој ку. мора да парадираат да се експонираат.
Ај што ме насмеа на овие циркузи...види у темата ЛГБТ што сум и како сум
http://forum.kajgana.com/showthread.php?38446-GLBT-популацијата-и-современиот-свет/page105
изглеа не го сфати тоа што си го цитирал.
--- надополнето ---
Право у целта Милојко, добро кажано