L
Liberation
Гостин
Да погодувам: беше да капнеш некое македонско евро во грчкио буџет?Јас сум најголем македонец оваа ја слушав во кола завчера во сред солун на семафор
Да погодувам: беше да капнеш некое македонско евро во грчкио буџет?Јас сум најголем македонец оваа ја слушав во кола завчера во сред солун на семафор
Тебе ич да не те боли газето педерско шо сум барал таму,уствари ке ти кажам бев за да ги понижувам грците порачувам јадење ми го носи јадењето викам не чини не е солено дај сол , ми носи кафе му викам абе ти ненормален да не си камо шекер да донесеш, па ги понижувам по стоковните куќи гардеробата да ми ја носат до кола абе перенде ги напраивДа погодувам: беше да капнеш некое македонско евро во грчкио буџет?
Ti si toj sto dukandziite vo solun trcat po tebe koga odis na soping!!!!Тебе ич да не те боли газето педерско шо сум барал таму,уствари ке ти кажам бев за да ги понижувам грците порачувам јадење ми го носи јадењето викам не чини не е солено дај сол , ми носи кафе му викам абе ти ненормален да не си камо шекер да донесеш, па ги понижувам по стоковните куќи гардеробата да ми ја носат до кола абе перенде ги напраив
истово се прашувам и јас за ова Cincinnati Style Chili (читај подолу http://whatscookingamerica.net/History/Chili/ChiliHistory.htm )Prvite 2 klipcinja gi vidov ama znameto makedonsko nikade go nema kakva gordost e toa?
eeeeeeeee brat- dzabe „ edna ovca“ ne go pravi stadoto mnogu volci imame vo domashnoto trlo
До некаде си во право но полека полека (прес споро за жал) за отклопува колпчето ај замили тиа пред едно 20 или 15 или 10 па ако сакаш и 5 години ваква емисија и зборување толку отоврено за постоењето на Македонците во грцијаeeeeeeeee brat- dzabe „ edna ovca“ ne go pravi stadoto mnogu volci imame vo domashnoto trlo