ГОРДО МАКЕДОНЦИ!

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Да погодувам: беше да капнеш некое македонско евро во грчкио буџет?
Тебе ич да не те боли газето педерско шо сум барал таму,уствари ке ти кажам бев за да ги понижувам грците порачувам јадење ми го носи јадењето викам не чини не е солено дај сол , ми носи кафе му викам абе ти ненормален да не си камо шекер да донесеш, па ги понижувам по стоковните куќи гардеробата да ми ја носат до кола абе перенде ги напраив

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Тебе ич да не те боли газето педерско шо сум барал таму,уствари ке ти кажам бев за да ги понижувам грците порачувам јадење ми го носи јадењето викам не чини не е солено дај сол , ми носи кафе му викам абе ти ненормален да не си камо шекер да донесеш, па ги понижувам по стоковните куќи гардеробата да ми ја носат до кола абе перенде ги напраив
Ti si toj sto dukandziite vo solun trcat po tebe koga odis na soping!!!!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Prvite 2 klipcinja gi vidov ama znameto makedonsko nikade go nema kakva gordost e toa?
истово се прашувам и јас за ова Cincinnati Style Chili (читај подолу http://whatscookingamerica.net/History/Chili/ChiliHistory.htm )
Македонец Athanas Kiradjieff- ама испадна гејска гордост.ЗОШТО????? :tapp::tapp:
изгледа некој не води многу сметка за македонското:uvo: па кој стигне си го граба и си се перчи со него

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да не го глеам 1 и 19 мин цело видео дај кажите во кратки црти што кажуваат?

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.323
Поени од реакции
8.328
eeeeeeeee brat- dzabe „ edna ovca“ ne go pravi stadoto:toe: mnogu volci imame vo domashnoto trlo
До некаде си во право но полека полека (прес споро за жал) за отклопува колпчето ај замили тиа пред едно 20 или 15 или 10 па ако сакаш и 5 години ваква емисија и зборување толку отоврено за постоењето на Македонците во грција
Пред неколку години кога ќе одевем во егејска Македонија само лерин збораја македонски а на долу се плашеја е сега до воден можеш комотно да си правиш муабет и да се разбериш повеќе до колку со некој Македонци во Македонија ,плус тоа сега секој дневно ни идат тука и комуникацијата е зголемена башка родни пријатели што се стекнаа и се гледаат
Но главниот проблем е во малдите и учењето ан Македонскиот јазик во училиштата ретко кој од малдите го знај јазикот и тие што го знаат многу го мешаат со грчкиот и се разбира до колку се почитуваат одлуките на меѓународните организации за почитување на македонското малцинство во грција ќе се смени драстично сликата едно што ќе се ослободат (младите оти постраите повеќе ен се плашат) и самите ние ќе се осознаем туак што зивееме во Македонија
За дома што викаш е по страшно до колку проблемите што ги имаме со надворешните непријатели тука е главнито проблем но тие полека полека се во изумирање и тој систем и народ растен во тоа време по природен пат умира и државата останува на младите македонци кој се по осознаени кој се од кај се и што треба да прават со оваа држава
Сепак главниот проблем кај нас е во политичарите и партиите кој освен за власт и фотељи друго ништо не знаат и не прават

ps.
1:16:00 - 1:16:07 ова не ми е јасно на видето и тел разговр од каде муслимани :nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom