И сега демек нема да ги јадиме горенаведените производи? Нема еден единствен човек да го направи тоа! И досега конзумиравме, барем повеќето од нас, еден куп веќе познати штетни работи така да не се плашиме ни од мутации, пермутации..
камо да можевме скроз да ги отфрлиме....И сега демек нема да ги јадиме горенаведените производи? Нема еден единствен човек да го направи тоа! И досега конзумиравме, барем повеќето од нас, еден куп веќе познати штетни работи така да не се плашиме ни од мутации, пермутации..
„Европа„Останаа чоколада за јадење?
^^И сега демек нема да ги јадиме горенаведените производи? Нема еден единствен човек да го направи тоа! И досега конзумиравме, барем повеќето од нас, еден куп веќе познати штетни работи така да не се плашиме ни од мутации, пермутации..
баш ко она - колку помалку знаеш- помирно спиеш^^
Профилот на размислување е: не знам и не сакам да знам (дека ме је*ат во мозок), а во ретките моменти кога некој ќе ми каже дека ме је*ат, тогаш ќе се правам паметен како сето тоа (је*ењето) е за наше добро!
камо да можевме скроз да ги отфрлиме....
но, барем нека припазуваат кога купуваат за деца
искрено мене уопште не ми е страв од пермутација (што има врска ова сега?? - нешто си утнал друже)
^^
Типичен потрошувач, и со тоа важна алка на процесот на је*ење во мозок на светската популација. Профилот на размислување е: не знам и не сакам да знам (дека ме је*ат во мозок), а во ретките моменти кога некој ќе ми каже дека ме је*ат, тогаш ќе се правам паметен како сето тоа (је*ењето) е за наше добро! (и понатаму следи папагалско повторување на рекламните слогани од индустријата за генетски модифицирана храна)
ГМО заслужува своја тема на форумов, со добар и разбирлив увод за армијата неуки (што не се неколкуте нафрлања од теми присутни на кајгана). Кога ќе најдам малку време, ќе се обидам да го направам тоа.
Во меѓувреме, за тие што сакаат да си извадат главата од чмарот и да ја видат реалноста онаква каква што е навистина, еве еден МНОГУ добар и едукативен документарец:
Гледам овие арапскиве ги нема на список по 10-20 денари што сеОстанаа чоколада за јадење?