фалаАко некоја 28 годисна цека оправдување за нејзините постапки од некој цлен на форум за нејзиниот `ивот, мислам дека пропустила доста.
Ако ти треба љубов, поддршка, среќа, и ја бараш на вистински начин, се надевам ќе си ја најдеш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фалаАко некоја 28 годисна цека оправдување за нејзините постапки од некој цлен на форум за нејзиниот `ивот, мислам дека пропустила доста.
Ако ти треба љубов, поддршка, среќа, и ја бараш на вистински начин, се надевам ќе си ја најдеш.
Живеј го животот како што сакаш, и како што е добро за тебе и децата. Не е лесно да бидеш самохрана мајка, а притоа со една плата и без емотивна поддршка да бидеш силна. Освен средства, потребна ти е љубов, секс, поддршка, разговор....Не можеш со мајка ти и децата да зботуваш исто како со партнерот.фала
Da opravduvamПа нема што многу да се пишува, прашањето е јасно- Дали оправдувате втор брак на вдовец или вдовица? Ако може образложите зошто да или зошто не.
Јас за втор брак после развод би оправдал, ама после смртта на мажот-/жената мислам дека е многу глупаво. А вие?
Da opravduvamПа нема што многу да се пишува, прашањето е јасно- Дали оправдувате втор брак на вдовец или вдовица? Ако може образложите зошто да или зошто не.
Јас за втор брак после развод би оправдал, ама после смртта на мажот-/жената мислам дека е многу глупаво. А вие?
Јас мислам дека треба да продолжи со животот,значи дека може да има брак и по смртта на својот партнер, иако тоа е многу ретко,затоа што личноста нема да биде психички подготвена,тргнете од примерот да изгубите дете,нема баш да бидете подготвени да одите на друго зар не ?
Мислам доколку љубовта била вистинска и имало тука љубов не би сакале некој да ви го замени партнерот,бар од моја гледна точка ..
Се согласува некој со мене ?
Да но секој човек не е психички подготвен да ја издржи таа болка и да продолжи напред во животот,многу е тешко да ги искачуваш скалилата кон врвот на успехот зар не ? Затоа амо најхрабрите успеваат ...