- Член од
- 28 февруари 2009
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 0
Го скенирав цел. А пробував со враќање 15 мин откако ги избришав, цел ден пробував со преку 20 програми и кај некои ми ги враќаше сликите и документите ама отварање со полициа :pos2:
кај го најде со лиценца прати линкgo spustiv R-Studio v5.0 Agent build 129000 najnoviot go licencirav go pustiv da skenirat da vidime so ke se slucit sega.
Од кај знаеш дека е изгорен ?Вчера ми се расипа HDD. На него имав многу важни податоци и сега ми треба некој начин да вратам барем дел од податоците од тој HDD. Знам дека може да се вратат некои податоци ама не знам како . Ако знае некои или ако имал слично искуство го молам да каже како да ги вратам податоците. Инаку се работи за Maxtor 160 GB sata II hard disk.
Би ти препорачал да го однесеш во некоја фирма.Некој што знае како да ти ги спаси податоците.Боље не го рчкај ти ќе го дозаебеш.Вчера ми се расипа HDD. На него имав многу важни податоци и сега ми треба некој начин да вратам барем дел од податоците од тој HDD. Знам дека може да се вратат некои податоци ама не знам како . Ако знае некои или ако имал слично искуство го молам да каже како да ги вратам податоците. Инаку се работи за Maxtor 160 GB sata II hard disk.
Пробај со ова PC Inspector File Recoveryкако може да се вратат избришани податоци
--- надополнето: Nov 20, 2011 6:50 PM ---
Молам за помош!
Пробав да вратам избришани работи од канта со програм restoration ги повратив но нешто отвора а некои не. Има ли некој програм и како се вика да со сигурност завршам работа?
поздрав
п.с. можеби имало тема со иста проблематика но да не пребарувам ако има некој кој знае нека ми пиши.