А
Ајсшутер
Гостин
Едноставно мораше тема за Зоран Василевски популарниот новинар (!? :pop на Ексклузив знам дека после одмазничка ќе биде следниот кој ќе се појави на форумов :pos2:
Воедно има фејсбук група посветена за него
http://www.facebook.com/group.php?gid=52788479768
И во фејсбук групата мафијаш стана Зоки
Навалете
Воедно има фејсбук група посветена за него
http://www.facebook.com/group.php?gid=52788479768
И во фејсбук групата мафијаш стана Зоки
Zoran Vasilevski 01 September at 14:00 Report
more debilu si se videl u ogledalo.majkati da ja ebeme zaedno, a tatko ti da gleda..sakas?
Mario Mustrakinski 01 September at 14:09
Ти шо ке ебиш море? пичка ти матер педерска...ој лечи се негде ебате педерот гнасе пак уше фејсбук си напрајл демек "Видитеме сите сеа колкав педер сум"
Zoran Vasilevski 01 September at 14:11 Report
od koe selo si? tamu mesto zeni kozi ebete, veke prativ luge da ti go provalat meilot i facebookot pa ke me vidis u zivo naskoro na vrata,,,mamata ke ti ja rasplacam grdosio grda..majkati ke a ebam pred tebe..a i tebe ke te ebam
Mario Mustrakinski 01 September at 14:13
Хахахахахахаха брате мили кј мене не ти палит то со луѓето...Кога сакаш ела...Дојди Охрид и прашај кој е Марио Мустрак и ке ти кажет и кј живеам па повели ела да видиш како ке поминиш
Zoran Vasilevski 01 September at 14:16 Report
more aj ebi se, da ne se najdes u ekskluziv i vo faci so porakive so gi prakas..seljaciste skapano i eftino
za tebe sum zvezda nedostizna so cabrio i luksuz, idi frlise u ezerono nesreko edna
Mario Mustrakinski 01 September at 14:20
хахахахаха зоки бе зоки тиквар еден ебати челото..баш сакам да ме имат на екслузив и во фаци...скраја да е мрое да сум звезда педерска ко тебе да ме исмејават цела машка популација.. а ти шо го имаш тој луксузот и кабрио јас ги иам 10 пати појке од тебе мојс да дојс охрид ке те повозам и со глисер и со мотор и со хамер и со јагуар со шо сакаш да ти ибам педерското...јас колку шо иам луксуз ти толку не мојш ни да сонвиш ебате педерот
Zoran Vasilevski 01 September at 14:22 Report
daaaaaaaaaaa,he he imaj so sakas , ama ne si zvezda kako mene,budalo eftina, za zal na tv nikad nema da te ima
i ke umres u ohridon , anonimec
tvrdam deka kurenceto ti e malo.kazi i na majkati da ti go tegne sekoj den,tri pati na den za da mozes sam da si go pusis, ha ha ha ha ha
Mario Mustrakinski 01 September at 14:26
ебате педерот на шо ти ојт умов дал ми бил мал куров. е не мојш да го пробаш.. и ак сакаш да знајш излезен сум на ТВ над 50 пати слободно мојш да побараш архива од А1 вести и од сител бекстејџ ој море опери се негде ми требит да сум звезда ко тебе да ме исмејават цела машка популација мајтап да си играт со тебе.. ак беше звезда немаше да се расправаш со мене по фејсбук туку ке пуштеше љуѓе да пробет да ме истепет..и ке ти дојдеа без некој дел од телото..ој опери се негде. недајбоже да ми поминиш низ раце ко ке си охрид
Zoran Vasilevski 01 September at 14:28 Report
ovde e portparolot na zoki, more seljak,toj so tebe nema da se rasprava,mameto ke ti go ebeme
Mario Mustrakinski 01 September at 14:30
хахаххахахахаахахах сеа со такви фори децки се занимаваш море? ај да ве видам само дојте не ке мојте да излезите од болница.. слободно секоја сабота дојте лапидариус и побарајте го газдата и можда ке ве поцастит обезбедувањево по 50 бокса в гла .
Mario Mustrakinski 01 September at 14:32
ај хомич кој те ебат сеа иам работа ке ти јадам лајна вечер пак узивај не те оставам на мира
Mario Mustrakinski 01 September at 16:50
Кај си бе педерчино стара? тука си?
Наместо да гради статуи на глупави личности како Александар Македонски, јас викам владата да му изгради статуа на Зоран Василевски и неговата енормна глава за да привлече многу повеќе туристи, па дури и од вселената кои ќе дојдат да го видат тоа вселенско чудо
А таман 10те мил ќе бидат доволни за да се направи контурата на главата, затоа што внатрешноста немора да се полни за да ја отсликува реалноста
Навалете