Во што најчесто гледате додека...

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
Член од
25 мај 2006
Мислења
72
Поени од реакции
0
Vo nebo se gleam samo na vecer a denski gleam sve od ostanatoto

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Ако се брзам негде, ама баш во ништо не гледам, а ако си се шеткарам така, по излози и по облеката на другите минувачи.

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
обично гледам право али ако има некоја интересна женска особа погледот го насочувам во нејзините очи итн итн

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Gledam pravo pred mene,ni levo,ni desno,znaci gledam po ulicata,a ako pominuvam pokraj nekoja interesna prodavnica gledam po izlozi.Vo minuvacite nikogas ne gledam i mozi da se sluci pokraj mene da pomini nekoj poznat i da ne go vidam i nekoi si mislat deka se zanesuvam,ama jas stvarno ne gledam.:toe:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Зависи кога како.Некад глеам по излози, некад си глеам пред себе, знам и да глеам и у минувачи и да давам коментари...Али почесто си гледам пред себе

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Кога одам сама и ако сум замислена глеам само да не се утепам..значи гледам низ работите...ако ми е досадно загледувам кај гледаат другите луѓе(у анкетава туѓите погледи)...ретко загледувам по минувачите кој е како е и често се дешава да утнам некој познат...ама затоа коа сум со некој е друга прича...ОБАВЕЗАТЕЛНО паѓа по некој добар коментар за секој шо ќе помине,значи не глеаме нишо друго,освен минувачи:)

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Скоро никогаш не гледам ништо. Најчесто размислувам и не ја приметувам околината. Единствено можно е да ми залута погледот во мојот одраз на некој излог.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
glasav za minuvacite...najcesto gi gledam niv posto ima sekakvi po ulicive i imam posle za sto da se smeam hahhaa...inace mnogu cesto gledam vo nebo pa se sopinjam i narod me glea ko da sum mentalna,ali that's me :) mnogu go sakam neboto pogotovo koga ima navecer zvezdi...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.400
Поени од реакции
5.954
Зависи кога како. Некогаш по минувачите, некогаш долу пред нозе, некогаш право. Кога е убаво, ведро времето гледам во небото, кога ја има онаа светло сина боја што ме одмара.
Незнам шо да гласам :raz: ама ај нека се минувачите. Најчесто нив ги набљудувам :)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Гледам во небото или улицата додека размислувам, а минувачите најчесто кога немам друга занимација, а не ми се мисли, незнам за што да гласам хех :)

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
koga brzam ne gledam nisto osven da stignam, a koga setam gledam po minuvacite,ulicite:toe:

Jovana15

...
Член од
6 јули 2006
Мислења
134
Поени од реакции
0
Pa ako pominuvam pokraj prodavnicite sekogash gledam po izlozite a ako idam i ako treba da pominam ulica sekogas gledam dali idat koli a ne dal nekoj me gleda..Ako kondurite mi se isprljale gledam vo niv i sakam da gi iscistam..Ako minuvacite me gledaat cudno jas ke se pogledam sebe da vidam dali imam neshto cudno..No najcesto si idam pravo i pravo ..

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Гледам скоро во се :)
Улицата ја зјапам, пазам на коли .. во кондурите и излозите ретко :))) некогаш гледам и во небото, но нејчесто умот ми е на нешто друго, па не забележувам мн. што има на улицата и во околина :)))))

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не гледам во ништо ... махинално се движам по познатите улици, па ги гледам нив онака празно колку да не мижам де. Се нешто размислувам, си кажувам, си објаснувам и секогаш се чудам кога ли го поминав цел пат. И мене како на повеќето ми се случува да ми каже некој дека сум важна, дека не зборувам по улица, а јас па цела мутава не ни гледам со кого се разминувам:poss:

Член од
1 јули 2006
Мислења
86
Поени од реакции
5
...se gledam vo sekoj izlog i mu se voshituvam na mojata ubavina...

Kajgana Shop

На врв Bottom